dini tartışmalarda kaynak gösterirken ateistler ile dincilein kaynak gösterme metodu, konuşma şekli, savunma şekilleri her şey farklıdır. zaten nikola tesla boşuna dememiş: "kutsal kitapları okuyup anlayanlar ateist, okumayanlar ise dindar olur." diye.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel kaynak gösterirken ateistler vs dinciler
devamını gör...
gariptir iki tarafta aynı kaynaklardan örnekler ile birbilerini çürütmeye çalışır. tabi ki konu din olunca kutsal metinlerden başka kaynak zaten veremezsin. daha da garip olan aynı kitapların farklı yorumları ile dinler, mezhepler ve tarikatlar çıkar ortaya. tarikatları islami tarikatlar olarak düşünmeyin. tüm dinlerde tarikatlar mevcut.
ve yine ne kadar gariptir ki herkes kendini doğru bulup diğerlerini reddederler.
devamını gör...
din çoğu konuda yoruma açık ve göreceli olabiliyor, görüş ayrılıkları olabiliyor. mezheplerinde ortaya çıkışı bundan dolayıdır.
lakin tanrı konusunu kaynak göstermeden felsefi olarak tartışabilirim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dini tartışmalarda kaynak gösterirken ateistler vs dinciler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim