dinlenme tesisinde içilen sigara
başlık "sensiz2gün" tarafından 19.04.2021 01:03 tarihinde açılmıştır.
1.
otobüslerin yıkanmasını izlerken çay eşliğinde içilen sigaradır.
devamını gör...
2.
muavinin "kardeşim, hadi, hadi! kalkıyoruz" demesiyle berbat olabilecek sigaradır.
devamını gör...
3.
seri şekilde nefes çekilerek içilen sigaradır. zamanla yarışmanın adıdır.
devamını gör...
4.
uzun yolculuklarda hayali kurulan sigaradır.. o karmaşada memleketin dört bir yanına giden her çeşit insan bir anda iner, kimisi uyuyakalır başını cama yaslamış.. izlemek keyiflidir o beş dakikalık arada sigara eşliğinde insanları.
devamını gör...
5.
sigaraların en keyiflisi
devamını gör...
6.
bünyede yarattığı tesir nereden nereye, ne için, kiminle gittiğinle, arkanda ne bıraktığınla, gittiğin yerde seni neyin beklediğiyle alakalı olarak değişkenlik gösterir.
devamını gör...
7.
eskiden o 302 otobuslerin koltuk arkalarında küllükler olurdu radyo da çalan tsm sarılan tütünler ağır sigara dumani tesislerde çaylar genelde şirketten diye anons edilir kimi gurbete çıkmıştır kimi asker kimi göç eder başka şehire aklında cevaplanmamış sorular yarım kalmış hayatlar çıkarıp bir dal siğara yakarsın derin bir nefes çekip gökyüze şöyle bir bakarsın yeni bir gün yeni umutlar yeni başlangıçlar.
devamını gör...
8.
son fırt çekilip, otobüse binilip ,duman otobüs içine üfleniyorsa, vay sizin kemiğinize sesleri çıkarttırır.
devamını gör...
9.
geçen sene beni sigaraya başlatan sigaradır.
devamını gör...
10.
yazın ortasında bile olsan, araçtan indiğim an titreye titreye ellerini çakmağın 2-3 saniyelik ateşinde ısıtıp, aceleyle içilen sigara. uykuluysan eğer bir an önce içip tekrar uyuma isteği de buna dahil.
devamını gör...
11.
özellikle express bilet almama sebebimdir. özledim vallahi.
devamını gör...
12.
tuvalet ile kafenin bitişik olmasından dolayı tuvalet çıkışında çay söyleyip sigara yakmak.
devamını gör...