gelecek nesilleri düşünmemektir. israfın alasıdır.
devamını gör...
her seferinde yaklaşık 10-15 litre kadar suyun boş yere harcanmış olması muhtemeldir. sadece bir el hareketi ile bu israfı önlemek mümkün.
devamını gör...
su fakiri olan türkiye için ileride ciddi sorunlara yol açabilecek önemsenmesi gereken bir meseledir. boşa akıtmamak bile ciddi anlamda su tasarrufu sağlamaktadır. suyu ziyan etmemek gerekir.
devamını gör...
diş fırçalamayı yanlış bilmekle çok alakası var. bu kişiler önce fırçayı ıslattığı için musluğu geri kapatma zahmetine girmiyor. oysaki fırça ıslatılmadan kullanılmalıdır. ıslatılmadığı için de musluğu önceden açmanın alemi yoktur. gerçekten ilkokul seviyesindeki bilgiler bile geleceği kurtarmak için bir adım oluyor bazen.
devamını gör...
2021 türkiye’sinde kesinlikle yapılmaması gerekendir.
devamını gör...
iflas sebebi.
devamını gör...
su israfı.
devamını gör...
ülkemizde günlük kullanılan su miktarına kısıtlama getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. hatta tüm dünyada olmalı. görün bakın millet nasıl kendine geliyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"diş fırçalarken musluğu açık bırakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim