allah razı olsun annesinden babasından. iyi ki bu adam çıktı da türk mizahı biraz olsun nefes alabildi. müjdat gezen, zeki-metin, şener şen, kemal sunal, levent kırca ve ferhan şensoy’un taşıdığı türk mizahı doksanlarda yerini okan bayülgen, beyazıt öztürk, yılmaz erdoğan, cem özer ve cem yılmaz’ın başını çektiği ekip tarafından kotarılmaktaydı. uzun süredir aktarılacak yeni bir isim aranmaktaydı. ve bu adam öyle bir adam ki nuri bilge ceylan’ın filminde bile oynadı. her sanat filminde gözüken güven kıraç oynayamadı onun filminde, n’aber..
devamını gör...
yavas sirtlasin, fitik olacak.
devamını gör...
neyi sirtladigina bnce bir daha baksin. türk mizahi degildir o baska birseydir.
devamını gör...
bugün aynı şeyi feyyaz yiğit için söyleyebiliriz.

t: katılmadığım önermedir.
devamını gör...
(bkz: şakaysa komik değil)
devamını gör...
doğu demirkol komik miymiş lan vay anasını. türk mizahı doğu demirkolun sırtlayacağı seviyeye düştüyse biz kalkalım. şurada birbirimize abuk subuk espri yapsak daha komik olur.
edit: başlık doğu demirkoldan daha komik.
devamını gör...
doğu demirkol mizah mı yapıyormuş?
devamını gör...
kim ne derse desin, mizah/espri olayında bu ülkeyi biri sırtalayacksa o cem yılmaz'dır. 'eskide kaldı, eskidi, eski tadı yok' tartışmasına hiç girmiycem. cem yılmazın yaptığı her espri, çok zekice. ya da bana öyle geliyor.
devamını gör...
aman aman ne kadar bizden bir insan. telaffuzuyla, konuşmasıyla, içtenliğiyle ne kadar da bizden ve içimizden biri. çok doğal ve yerli aman aman.
devamını gör...
geniş aile diye bi dizide ulvi diye çok güldüğüm karikatürize bir tip vardı.
aha doğu ondan sonra gelir.
oraya inene kadar epey isim var başta bir üstte bahsedilen cem yilmaz, sonra ata, baturay diye giden bir listede iyidir kendisi de fena değildir.
lokomotifligi de lunaparklardaki çoluk çocuğun bindiği treni çeker anca.
devamını gör...
doğu demirkol'un haberi var mı ?
devamını gör...
doğu demirkol'u pilavlı mevlüt abisi taklidinden sonra izlemedim, zirvede bıraktım. yetti bana. 10 senedir de benim için doğu demirkol pilavlı mevlüt abisidir.
devamını gör...
başlığın doğu demirkol'un tüm şakalarının toplamından daha komik olması ile kendi kendine çürüyen bir argümandır.
devamını gör...
haaa o yüzden yüzümüz gülmüyor demek ki.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"doğu demirkol’un türk mizahını tek başına sırtladığı gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim