günümüzde yanlış anlaşılmalar çok oluyor fakat hayırsever erkektir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sözlükte dul kadınların tercih skalasının bekarlardan daha yukarıda olduğunun bilinmemesi beni şaşırtmıyor...
ya zaten bir tane işe yaramaz hemcinsimizi paketleyip göndermiş,
yenisini ne yapsın?*

dul severlere tavsiye, tercih edilebilirliğinizi yüksek tutun.
onu da nasıl yapacağınızı bana sormayın.*
devamını gör...
çünkü s.k bi tek bekar erkeklerde vardı. emin olun sizde olan herkeste var ve boşanmış bir kadının buna ulaşması tabi isterse ulaşması sizin sertleşmeniz için gereken süreden daha kısadır.
devamını gör...
rahmetli yaman okay abimizin kurbağalar filminde hülya koçyiğit'e sık sık sorduğu bir sorudur. yalnız şunu diyeyim dul genç ve güzelse bir noktadan sonra erkeklerin dikkatini çekip, hemcinslerinin dedikodusuna göğüs germektense, bir tane adama kapılanıyor ve o adam her ihtiyacını görüyor. anadou'da kanun bu.
devamını gör...
ben bunu bizim komşuya sordum. ev alacağım altınları verir misiniz dedi, verdik. sormaz olaydım. alana kadar göbeğimiz çatladı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dul kadına bir ihtiyacın var mı diye soran erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim