dün gerçekleşmiş hadise ,adam 12 yıldır gezmiş ancak bölüm sonu canavarını geçememiş.

buradan
devamını gör...
oruç tutmuyordur diyeceğim ama ramazan da değil.
devamını gör...
hazar gölüne gidip diş fırçalayıp, çamaşır yıkamak nedir. bir de çadır kurmuş.o bıçağı g*t*ne takmadıklarına dua etsin.
devamını gör...
bıçaklanarak ucuz yırtmış tecavüze falan uğrayanlar var.
devamını gör...
bu hakikaten büyük bir utançtır. bu ülkeden bir cacık olmaz dedirten haberdir.
devamını gör...
sen ne güzel bulursun gezsen anadoluyu
dertlerden kurtulursun gezsen anadoluyu
devamını gör...
yıllarca elazığ'da yaşadım ve ilk fırsatta oradan taşındım ama sorun "elazığ" değil ki... gelsin ankara sincan'a gene bıçaklanabilir.

yakın zamanda iyileşip başka ülkelere güzel yolcukluklar yap!

not: dönerken buraya uğrama
devamını gör...
elazığ insanının misafirperverliğiyle, cana yakınlığıyla ve ayrıca eğitim düzeğiyle doğuda'ki bir kaç ilimizden biridir. tabi ki türkiyenin her yerinde olduğu gibi münferit olaylar yaşanmakta, kendini bilmez insanlar ülkenin her yerinde kendini göstermekte. elazığ'da bıçaklanan japon turisti örnek alarak elazığı mimlemek ahmaklık olur. türkiyenin bir çok iline kıyasla elazığ çok daha temiz düzgündür. gazetelerde bu güne kadar elazığla ilgili kaç tane (tecavüz, cinayet, hırsızlık, gasp, adam kaçırma) gördünüz. elazığı falan bırakın da 18 milyonluk istanbula bakın. 4 kuşaktır yaşadığım şehirden soğudum resmen.
devamını gör...
yine rezil olduk iyi mi...
devamını gör...
çinli sanıp ülkücüler bıçaklamış olabilir.
devamını gör...
bak bak lafa bak "ben türk'üm gitmiyorum elazığ'a, sen neden gidiyorsun?"

istanbul'da bir sürü cinayet işleniyor diye istanbul'a da gitmeyelim o zaman.

insanlar yaşadığı ülkenin her köşesine eşit değer, eşit hizmet vermeyi öğrendiği zaman artık böyle bıçaklanan turist vakalarıyla karşılaşmayız diye umuyorum.
devamını gör...
başlık altında yazılanlara baktım da bunlar nasıl insan,nasıl yazar olmuş, yazar olmak o kadar kolay mı dedim. bu olayın elazığ,ankara yada istanbul ile alakası yok. o yüzden bu tarz olaylarda ‘istanbul hep böyle,ankara hep böyle’ diyip olayı o şehire indirgemeyin. ‘ben türk olduğum halde elazığ’a gitmiyorum ne işin var’ diyen yada adamın bıçaklanmasını savunan cahil görünümlü çaylaklar var. bu nedir ya ? şu yazdığının dışarıda yere tüküren,çöpü yere atan adamdan ne farkı var ? hayır neyi savunuyorsun sen ! ne güzel söylemiş mustafa kemal atatürk;

biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
devamını gör...
aklıma "barış gelini" pippa bacca'yı getirdi bu olay. milano'dan başlayıp tel aviv'de sonlandırmayı planladığı "barış yürüyüşü" sırasında gebze'den geçerken bir tır şoförü tarafından önce tecavüze uğramış, sonra ise katledilmişti.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: tecavüze uğramadığı için kendini şanslı sayması gereken japon) olarak da addedilebilir.
devamını gör...
kendi mahallemde gezerken başıma bi iş gelir diye bu yüzden korkuyorum işte.
devamını gör...
uzuldugum bir haber daha.yazik olmuş ben olsam hiç gelmezdim yine gez ama türkiye'yi haberlerde hiç mi izlemiyosun kardeşim olaylar olaylar hiç bitmiyo maalesef .
devamını gör...
dişini fırçalıyormuş, hem de açık alanda! daha ne yapsın?
devamını gör...
sonra da çıkıp '' yha pardon biz senli çinli zannetik'' deneceğini düşündüğüm güzel ülkemin alçak pislikleri tarafından vurulmuş capondur.
devamını gör...
nedense hiç şaşırmadığım hadisedir.
devamını gör...
“burası türkiye, daha beterini yapmadıklarına dua etsin” vb. bu boktan olaydan utanacaklarına inceden gurur duyanlar, olayla dalga geçenler, yumruk kadar beyinleriyle mizah yaptığını sananlar neler neler… yazık be yazık!

tanım: ülkemiz adına yeni bir utanç kaynağı olan aynı zamanda insanlıktan nasibini almamış yaratıkları ortaya çıkaran başlıktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dünya turuna çıkan japon vatandaşın elazığ'da bıçaklanması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim