ah be dostum birlikte sabahlara kadar clublarda eğlenip hatun düşürdüğümüz günleri çok özlüyorum lan.
devamını gör...
ah be dostum annelerimizden izin alamadığımız için dışarı çıkamamamızı, üstelik de beş parasız olduğumuz için evde verdiğimiz salçalı makarna partilerini, aynı konuyu bin kere konuşup ağlaştığımız günleri çok özledim lan.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ın turkish, canım mısın?
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ben sana iftira atmadan önce aramizin iyi olduğu günleri özledim. 9 sene olmuş. hayatım boyunca 2 3 kişiye iftira atmisimdir, şansa bak ki biri sendin.
devamını gör...
gecenin 3unde 4unde hadi evinin onundeyim arabayi aldim, caddeye islak hamburger yemeye gidelim dedigini ozledim..
devamını gör...
çok seviyorum seni iyiki varsın canım benim. bok vardı gittin evlendin hem de izmire gelir gelmez. biliyorum itler gibi pişmansın ama elden de bir şey gelmiyor. ama yine de çat diye aramalarına aramızdaki o bağın değişmemesine beni karına ezdirmemene bayılıyorum. zaten karın bence hasta ama sen bilirsin tabi.
her konuda her şeyi konuşabilmek muhteşem özgürlük. koskoca 20 sene. dile kolay laaaağn.
devamını gör...
gazoz ic biraz. evet.
devamını gör...
düşünmeme gerek yok, okuyacağını biliyorum. dostluğumuzun kısa bir özeti kendi stickerlarımızı yaparken şu şekilde gelişmiştir;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

ama biliyor musunuz bu biraz da yalan, biz dostumla çok da gülüyoruz. çünkü bazen sinirimizden, bazen birbirimizin ani tepkilerine, bazen saçma sapan bir espriye. ama gülmek bizi o kadar güzel etkiliyor ki, anı yaşayarak gülüp geçiyoruz bence. ama gudubetlerle dolu hayatımızı birbirimize kin kusarken öyle mi. yüz ifadeleri konuşmak istiyor bazen. kelimeler kifayesiz kalıyor arkadaşlar hayatımızdaki ex manyaklar için.

harcanmış yıllarımız var dostumla, güzel ankara anılarının birikmiş olabileceği. ama önemsiz diyorum, belli bir kafa yapısına ulaştıktan sonra yeniden yollarımızın kesişmiş olması tesadüf de değildir diyorum, susuyorum. avrupa günlüklerimizi başlatacağımız günler geliyor sissy hanım, hazırlanın.
devamını gör...
ulan mert, evlendiğin yetmiyormuş gibi gittin bir de almanya’ya yerleştin. seninle konuştuğum gibi kimseyle konuşamıyorum be dostum.
devamını gör...
naber şappim? özledim seni yine**
devamını gör...
#3403993
dostum, dostum dostum..
kalbimin köşesinde tahtın
sen varsan aktır bahtım
ne korkarım yalnızlıktan
ne şikayetim uzaklıktan
ruhumun parçası dostum
seninle bak tamam oldum. *
devamını gör...
dostum olmaz hasmım yaşamaz.
devamını gör...
seni çok seviyorum, iyi ki varsın.
hiç eksilme olur mu?
her daim var oll
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"düşün ki dostun bunu okuyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim