i. berk tarafından çevrilen rimbaud şiirinin bir dizesi şiirin kendisi çok etkileyici değil ama lisedeyken denk gelip ezberlemiştim başlığı.


hayatınızda hiç birini kendinizden çok sevdiniz mi ben sevdim. her sabah ona günaydın demeden günü başlatmadım. iyi geceler demeden uyumadım. her dakikam ve saatim onu düşünerek geçerdi. yaşama dair ne varsa onda/onla kendini var ederdi. onla uyumak en huzurlu olduğum şeydi. onu öpmek, saçlarını koklamak ve sarılmak bu dünyada ki en büyük keyifti. gülünce gözleri küçülürdü. onu izlemekten müthiş keyif aldığımı bilirdi. hiç kimse karşısında onun karşısında olduğum gibi olamıyordum. elini tutunca, elimi omzuna atınca yan yana yürürken ki heyecanımı bir ben bilirim. ona yemek yaparken aldığım keyfi tarif edemem. ona kitaplar okudum. hatta saçlarını bile ördüm bir keresinde nasıl bir devrim benim içimde anlatamam. çok çok sevdim. gözlerim hep onu görmek istiyordu. göğüs kafesimde ki kuşun varlığından onun sayesinde haberdar olmuştum.

yeryüzü gökyüzü tanrı şahittir.

şimdilerde uzağız birbirimizden bizi tanıştıran tesadüfün bu kez aklımız ve mantığımızla bizi bir araya getirmesi için sözleştik tanrıyla.

çok sevdim, sevecem o benim bir parçam kendime söylediğim, verdiğim söz bu.
iyi olması ve mutlu olması istediklerini gerçekleştirmesi için benden uzak olduğu zamanlarda onu korumasını yaşamda ki şansımi ona vermesini istiyorum tanrının.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"düşündüğün şey olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim