ne vakit avm'ye çul almaya gitsem, kıyafet alışverişi sevmeyen adam avm'den giyinir çünkü seçenek boldur ve hızlıca halledilir, hanım kızlarda gözlemlediğim vaziyet. yahu bakıyorum kız salaş giyinmiş bir polar altta eşofman neredeyse iki metre boy... bir de normal gariban kızlara bakıyorum ;kısacık boy, dapdar kot,beyaz ayakkabı...
devamını gör...
boyum uzun ama ebeveynim zengil değil, yoksa evlatlık mıyım?
devamını gör...
bastırılmış duyguları olmuyor o yüzden.
devamını gör...
en az birkaç kuşaktır zengin olmayan aileler için doğru olmayan genelleme ve önermedir.
devamını gör...
et yemek için kurbandan kurbana beklemediklerinden ya da bizden çok çok daha iyi bir beslenme olanağına sahip olduklarından olabilir. misal abd'de ki boy ortalaması* 178 cm iken türkiye'de bu ortalama 170 cm'ye düşüyor.
devamını gör...
arada uluslararası sulardan melezleme yapma imkanına sahip oldukları için de olabilecek durumdur.
devamını gör...
süt,bal,yumurta her gün yerim mutlaka cümlesini yerine getirmiş olduğu içindir.
devamını gör...
zengin erkeklerin uzun boylu güzel kadınlarla evlenmesi, çocukların iyi beslenmesi ve spor yapması nedeniyle genetik olarak kendi olası boy aralığındaki en üst değere ulaşabilmeleri.
benzer şekilde zengin çocukları genelde güzel oluyor.
devamını gör...
oha bu nasıl bir mantık lan diye şaşırdığım başlık. bir yandan haklı ama aile ne kadar zengin olursa olsun gen havuzunda uzun boy titleı yoksa 160-165ten uzun olmaz maalesef.
devamını gör...
aynı şekilde çoğunlukla zenginlerin çocukları da güzel veya yakışıklıdır çoğunlukla
devamını gör...
iki tarafta zengin olursa uzun mu olunuyor? tüh kaçırdık. olsun ne yapalım. boy uzatma ameliyatı olun 10 cm ek. pahalı biraz ama artık nasıl karşılarsanız..
devamını gör...
bu ışıltılı hayatı biz seçmedik. koskoca genetik bilimine göre 160 falan olmam gerekiyordu. ama koskoca genetik bilimi zenginliği işin içine katmamıştı. +1x cm de oradan geldi. sağ olsun. işte görün bunları. bilim her şey değil.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ebeveynleri zengin olan kadınların uzun boylu olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim