bu adam benim fikrimce kesinlikle öğrenen bir bilgisayar, videoları da bilgisayar üretimli imgelemeyle yapılmakta, makineye endekslenmiş yeni bir proje olduğuna adımdan daha çok eminim, adım kadar bile değil diyorum adımdan daha çok.
yani böyle bir insan yaşamıyor gerçekte, sadece bu halkın kodlarını bozmaya yönelik bir proje işte, yeni nesil iman dolu göğüsleri dejenere etmeye çalışan bir zihniyetin ürünüdür bu adamımsı.
devamını gör...
yabana atılmayacak ihtimal. seyrederken gerçek mi bunlar diyorsunuz. acayip bir şey. esas korkutucu olan ciddi bir kitlesi var bu adamın.
devamını gör...
efe aydal machine learning projesi olsaydı bu zamana kadar profesyonel film çekmeyi sonunda öğrenirdi. kendisi yıllardır amatör filmler çekiyor. mizahi amaçlı videolarında da bir kalite artışı bulunmuyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"efe aydal'ın machine learning projesi olma ihtimali" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim