burası yeni bir oluşum ancak tabiri yerindeyse piyasaya hızlı bir giriş yapmış görüntüsü var şu anda .

öyle ki, katılımcılar o kadar özgüvenli, o kadar kendinden emin ki , yıllardır aynı kulvarda yer alan farklı sitelere sürekli bir gönderme, sürekli bir irrite etme, sürekli bir tü kaka muhabbeti söz konusu.

yapmayın bunu, ayıptır,
söylemleriniz doğru da olsa , etik olmak adına, karşında muhatap da yokken konuşmak bir kere ahlaki değil zaten . çünkü birinin çıkıp 'hayır öyle değil, böyle ' deme hakkı ve şansı yok.

şu an bile , ekşi şöyle, uludağ böyle gibi bir sürü başlık var gündemde.

hani bir söz var ,' birilerinin eksikleri yanlışları üzerine binerek yükselmeye çalışmak ' , adeta o hava estiriliyor şu an burada.
evet, hâli hazırda iyi durumda olmayabilirler, ama bu , söz konusu yapıların ülkede ilkler olduğu ve bir çığır açtıkları gerçeğini değiştirmez.

kaldı ki , içinde bulunduğumuz sözlüğün 10 gün sonra nerde , nasıl bir konumda olacağını bilen var mı ?

kısaca hoş bir görüntü vermiyor bu tür yorum ve başlıklar.
en azından söz konusu oluşumların bu kulvarda geçirdikleri yıllara ve kazandıkları deneyime saygı gösterilmeli diye düşündüğüm durum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ekşi inci uludağ ve benzeri sözlük göndermelerinin bırakılması gerekliliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim