ekşi sözlük yazarlarının normal sözlük'ten gündem aşırması
başlık "alkislarla" tarafından 26.12.2021 15:14 tarihinde açılmıştır.
1.
son zamanlarda artan bir trend, hatta ekşi sözlük'te bunu açık açık konuşmaktan çekinmiyorlar bile. (bkz: cüneyt özdemir'in normal sözlükten gündem çalması) cüneyt özdemir youtube ekibinin de programları için düzenli olarak gerçekleştirdiği eylemdir. normal sözlük hızla yükselmeye devam ediyor diyebiliriz.
devamını gör...
2.
ayıp. sırf aşırmasınlar diye böyle entryler giriyorum mesela. ben istemez miyim ekonomi vs gibi gündem başlıkları açmayı? isterim ama bir gün başka bir sözlükte ya da allah muhafaza cüneyt özdemir'in programında falan meze olur diye şey etmiyorum. yoksa var ya benden yatırım tavsiyesi bile istiyorlar normalde. ben var ya ben peheeeyy. ne sandınız? biz bu mahlası boşa seçmedik aslanım. her şeyi kara kaplı defterime yazıyorum ben. bu maskenin altında bir fikir var. i have a dream yani anlatabiliyor muyum?
devamını gör...
3.
başlıklarımı çalıp duruyorlar, ben bilmiyor muydum ekşi sözlükte yazmayı?
devamını gör...
4.
tam tersi durumu her gün her gün gördüğüm için inandırıcı olmayandır.
devamını gör...
5.
1322 başlık açmışım tek tek bakacak değilim. aşırdılarsa sütüm haram olsun.*
devamını gör...
6.
ekşi sözlük başlıklarını burada gördüğümüze göre, buradaki başlıkların da orada görünmesi normaldir. iki tarafta da yazarlık yapan yazarlar var; oradaki konuyu burada da tartışmak isteyebilirler.
devamını gör...
7.
farklı ülkelerde mi yaşıyoruz? gündem farklı mı ki dolayısıyla açılan başlık farklı olsun? dolar ekşi sözlükte düşerken kafa*da yükselsin mi istiyorsun?
hepimizin, maddi ve manevi durumları ortak.
üzerinde hala atlatılamayan pandemi ve onun oluşturduğu sıkıntıları olan insanların ortak duygu/düşünceye sarılması bi bana mı normal geliyor?
hepimizin, maddi ve manevi durumları ortak.
üzerinde hala atlatılamayan pandemi ve onun oluşturduğu sıkıntıları olan insanların ortak duygu/düşünceye sarılması bi bana mı normal geliyor?
devamını gör...
8.
tam tersinin de olabileceği, normal bir durumdur.
devamını gör...
9.
ben ekşiden geldim yaklaşık 40-45dk önce. aynı şeyi normal sözlük için düşünmedim değil... şaka bir tarafa aynı ülkedeyiz. gündemin hepimize aynı olduğunu hatırlatmak isterim.
devamını gör...
10.
komik iddiadır. ama bir yandan inanarak yazılmışa benziyor. bu daha komik.
devamını gör...
11.
normal sözlük yazarlarının ekşi sözlük'ten gündem aşırması olmalıydı.
(bkz: yiğidi öldür hakkını yeme)
(bkz: yiğidi öldür hakkını yeme)
devamını gör...