hiç girmiyorum artık. sarmıyor. buralar iyi bence. bozulma ihtimalini düşündüğümden, buranın büyümesini ve herkesin bilmesini de istemiyorum.
devamını gör...
ekşi sözlüğe artık girmediğimi fark etmemi sağlayan başlık.
devamını gör...
tespit gibi tespittir.

bu başlığı görmesem ekşi sözlük'ü hatırlamayacaktım bile. bir kaç gündür burada yazıyorum ve şimdiden kendimi yüzüklerin efendisi'ndeki elfler gibi hissediyorum. ekşi mi? onlar ork. *
devamını gör...
telefonumdaki ekşi sözlük uygulamasını sileyim artık dedirtmiştir.
devamını gör...
el alışkanlığı olarak işe geldiğim ilk an google'a açıp "e" harfine basıp enterleyip ekşi'ye "k"ya basıp buraya geliyorum. saatlerce sadece burada gezinip ekşi'nin sekmesine hiç girmiyorum bile. günün sonunda bi bakıp şöyle olup kapatıyorum.
devamını gör...
2 haftadır girmiyorum, moralim düzeldi. bir dahada girmem zaten.
devamını gör...
ekşi de yazar değilim. ama günlük takip ediyordum. kafa dan sonra elim yanlışlıkla gidiyor aplikasyona. açılınca başlıklara göz gezdirip aynı hızla kapatıyorum.

bir kere şu bir gerçek ekşi sözlük, sosyal medya olayının twitter halini sözlük olarak almış. sabah akşam linç linç ve yine linç.
öğretmenler doktorları, doktorlar mühendisleri sonra hepsi çöpçüleri (aldıkları maaş ile) linçliyor. es kaza hükümetin bir doğrusunu yazın yemediğiniz küfür hakaret yok. en hafifi aktroll. yalakalığı falan zaten hafif kalır. işte sadece ben doğruyum kafasında ergenlerin istila ettiği mecradır kendileri.
devamını gör...
instagram hesabımı dondurup sadece buraya odaklandım, ekşiyi zaten sevmezdim....
devamını gör...
trol ordusuyla algı çalışması yapıp yapıp z kuşağını yönlendirmeye çalışanların sözlüğü orası. sıkıcı gelmesini geçtim, sağlıksız bir ortam olduğunu anlamak lazım oranın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ten sonra ekşi sözlük'ün çok sıkıcı gelmeye başlaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim