sözlüğe bırakmaya sebep olabilir.
devamını gör...
alaz, en sevdiğim sözlük yazarı değildi ve öyle biri de yok aslında; öyle kategorize etmem insanları ama yani sonuçta sıcaklık yaşadığımız 20 kadar yazardan biriydi. onun yanlış bilgisini düzelttiğimde asla karşı gelmedi. hatta bir bonus bilgi daha verdim ona, o zaten youtube'da var. yani en az birkaç bin kişinin bildiği, herkesin de öğrenebileceği bir bilgi. politika konuşmaktan hoşlanmıyorum. burada bahsetmeyeceğim konudan.

ama alaz vefat etti. çok üzüldüm gerçekten hatta ağladım ama şu sözü çok severim:

"hayat; insanlar ölünce neşesine, gülünce ciddiyetine ara vermez." — george bernard shaw

bu sözü, amcamı seneler önce kaybettiğimizde kuzenime söylemiştim. ona çok iyi gelmişti. güzel bir sözmüş dedi ve gülümsedi kuzenim. amcama da ağlamıştık tabii ki. babasını kaybeden bir arkadaşıma da, bu anımı anlattım. ona direkt bu sözü söylemedim tabii ki. kuzenimle olan anımı anlattım. o da, "güzel laf." dedi. ama bunu, o arkadaşıma çok sonra söyledim. önce yas dönemini atlatsın diye hiç yazmamıştım bile ona, baş sağlığı dilemem dışında. zaten yakınlarını kaybedenlere biraz zarar veriliyor bence aşırı ilgiyle. ortalık durulsun diye beklenmeli bence, birincil dereceden yakınlar ve gerçek dostlar dışındaki kişilerce. bu benim düşüncem elbette, katılmayabilirsiniz.

gene uzattım. alaz'ın tüm yakınlarının ve sevdiklerinin başı sağ olsun. onlara sonsuz metanet dilerim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"en sevdiğiniz normal sözlük yazarının ölmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim