yaptığım ikiyüzlülük açık ve net. bakıyorum yazan yazar kadınsa "aa beğeneyim hemen belki buradan bana bir ekmek çıkar" diye. ama bunu bıraktım. şimdi beğensem bile "lan acaba?" diyorum, çünkü yine kadın mı diye kontrol ediyorum. ya neden ölü yatırım yapayım ben.

samimane hislerimi paylaştım. *

ama şu an cidden, kendime , irade terbiyesi olsun diye beğenmiyorum, çok saçma bir durum ya , biri "doğa" ya dur desin, yoksa ben ineceğim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"entry'i beğenmeden kadın mı değil mi diye bakma ikiyüzlülüğü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim