tamamen tercihe kalmış
burada bence annenin isteğinden çok babanın isteği önemli
"ne kadar acı çektiğmi görsün , ne kadar zor olduğunu görsün" diyen anne adayları var
o ana şahit olmalı diyenler de var
bilemiyorum adamın ne yaşayacağını düşünmek lazım
1962de yapılmış bir röportajı bırakayım
devamını gör...
eşlerini yalnız bırakmak istememelerindendir. kadınlar için de yanında güvendiği birinin olmasını istiyordur belki.
devamını gör...
doğumdan korkan, dayanamayan bir tip değilse olması gerekendir. doğum öncesi ve sonrası gerek kadının ailesi, gerek kaynana, görümce gibi faktörler hastanede bulunup anneyi gereksiz korkuya ve strese sokabiliyor. bir kadının en büyük destekçisi her zaman kocası olmalıdır. doğum zordur, kadın kocasının kendisini o halde görmesini istemez diye zırvalayanları geçin. en zor anınızda yanınızda olacak yüreği olmayan adamları bir zahmet koca diye yanınızda gezdirmeyin. kendim de doğum gibi önemli ve mucizevi bir olayda en başta kocamın yanımda olmasını isterim. sonrasında gerçekten destek olabilecek kişiler olmalı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"erkeklerin doğuma girmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim