esenyurt'ta bir binanın bahçe katındaki dairesini genişletmek isteyen kadına müsaade etmeyen kadın, komşusu ve 3 oğlu tarafından evinde saldırıya uğramış.

saldırı anı güvenlik kamerası görüntülerinde mevcut. fakat yine her zamanki gibi saldırgan komşu ve çocukları serbest bırakılmış.

--- alıntı ---

esenyurt'ta bir binanın bahçe katındaki dairesini genişletmek isteyen kadına, komşusu gonca kabataş müsaade etmedi. kabataş evini büyütmek isteyen kadının aynı binada oturan akrabası 1 kadın ile bu kadının 3 oğlu tarafından evinde saldırıya uğradı. eve girilerek yapılan saldırı güvenlik kameraları ile saniye saniye kaydedildi.

--- alıntı ---

kaynak: www.mynet.com/komsu-dehseti...
devamını gör...
gerçekten savcının bu insanları neye dayanarak serbest bıraktığını merak ediyorum, gerçekten motivasyonu ne? ne olmasını bekliyor savcılar, kadını oldurmelerini mi? yeter artık ya, gerçekten lanet olsun. şu görüntüleri izleyip kanı donmayan insan var mıdır? yazıklar olsun, bin kere hem de.
bu ülkede adalet sosyal medya baskısıyla, sağlanır oldu. kadın bunu biliyor ki, güvenlik kamerası taktiriyor. devlet sosyal medya baskısıyla, bu ruh hastalarını içeri alacak, peki çocukların yaşadığı travma? peki kadının yaşadıkları? bu kadın defalarca şikayet etmiş, illa birileri ölmeli mi? bu kadının kocası eline silah alıp, bu adi yaratıkları oldurseydi? ne olacaktı, devlet neden var, savcılar neden var? allah kahretsin. bin kere hem de.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"esenyurt'ta 1 kadın ile 3 oğlunun saldırısına uğrayan kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim