bir veda yazısı değil bu. bir sorgulama yazısı.
ever neden gitti everı geri istiyoruz tarzı bir yazı da olmayacak. tamamen tarafsız ve eleştirel bakacağım duruma. her zaman yaptığım gibi.

dünkü açıklamasından sonra bugün yönetim kadrosu listesinden de çıkarıldığını gördük. bu konuda doğru bir hamle olduğunu söyleyebilirim açıklamadan sonra.

evernevergreen, armysuzy ve bengaripsengüzeldünyaumutlu* sözlüğün en eski ve değişmeyen yönetimdeki isimleriydi. aynı nickaltları aynı tepkiler hatta bu başlık bile her üçü için de benzer bir durumda yazılacaktı.

arka planda neler olduğunu biz yazarların bilmesi gibi bir olanak yok. kaldı ki yeni uygulama ardından yönetim de dahil sözlükte pek çok değişiklik olacağını da neredeyse sözlükte bilmeyen yoktu. sözlüğü büyütmek için yeni isim arayışları da yönetim içerisinden bazı isimlerin değişeceğini gösteriyordu.

gelelim bu başlığın açılma sebebine. dünden beri yönetim kadrosundan isimleri online listesinde görmek mümkün. bir tane bile yorum gelmemiş. ki yönetimdeki isimlerin pek çoğu tanım bile girmiyor uzun zamandan o da başka bir başlığın konusu.

aylarca hatta yıllarca beraber çalıştığınız, emek verdiğiniz ve hep beraber samimi olarak söyleyebilirim iyi işler yaptığınız sizden aranızdan bir arkadaşınız için iki satır yazı yazmak çok mu zordu. alınan karar doğru yada yanlış olabilir bunu bilemeyiz. fakat verdiği emekler, beraber çalıştık gibi gibi klişeler bile yeterliydi aslında. bu tamamen vefasızlıktır. başta yoldaş olmak üzere hepinize sevgilerimi iletiyorum.

saygılar.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evernevergreen gidişi hakkında bir yazı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim