gelen kutum kimi zaman doluyor ve geç geri dönüşler yapabiliyorum.eğer hızlı iletişim gerektiren bir konu varsa bana discord üzerinden ulaşabilirsin. yoldas6822
15. bölüm
depoya ağır bir sessizlik hakimdi. sanki yüzyıldan beri oradalar gibi hissediyordu. sessizliği yüzündeki ciddiyetle yanındaki adam bozdu. "şehir seni geri alır." cevap vermedi. aklı hala en başından beri adamın yanına gelişinde, beraber karanlık sokaklarda yürüyüşünde, defalarca gördüğü arabada, sokakta gördüğü adamda, depoda, kapılarda ve adamın söylediklerindeydi. verecek bir cevabı da yoktu. sormayı tercih etti. "şehir beni geri alırsa ne olur." o sırada kapı iyice aralanmıştı. adam biraz duraksadı ve ekledi "bunu daha bilmiyoruz." floresan lamba bir kez daha titredi. kapı açılmaya devam ediyordu. artık anlamıştı ne yapacağını. "ya kapıdan girersem ne olur" dedi ve kapıdan içeri girdi.
16. bölüm
böyle birşey yapacağını kendisi bile tahmin etmemişti. deponun karanlığının aksine içeride inanılmaz bir aydınlık ve ışık vardı. gözleri kamaşıyordu. artık ne depo ne de adam umurundaydı. sadece kendisi değil ruhu da karanlıktan aydınlığa geçmiş kadar rahatladı. gözleri yavaş yavaş alışınca uzun bir sokakta olduğunu anladı. sokağın ortasında bir masa. yanında yine aynı araba. ve sokağın sonunda bir kapı. başka hiç birşey yoktu. kapıyı açtı bir kez daha, içeri girdi.
içeri girdiğinde adam memelerini sıvazlıyordu*
bedava olanı almak ile hakkın olanı almak arasındaki fark bu.
bir ürünü daha uygun fiyatlı olandan alırız. bedava ise affetmeyiz. bu bu normaldir. hele ki ekonomik zorluk çekiyorsan yadırganmayacaktır.
ama ama hayrına dağıtılan ve herkese yetmesi için birer tane verilen pideden üçer beşer alıyorsan bu başkasının hakkını gasptır. kul hakkıdır.
bravo hacı dayı. allah orucunu kabul etsin.
mantık olarak bakıldığında 14 mart ve 14 nisan, sevgililer gününden çok daha mantıklı duruyor. saçma kapitalizm hediye tuzağı yerine gerçek ihtiyaç olan yemek ve sex hediyesi. üstüne meme ve prostat kanserlerine dikkat çekme çabası. biz de tutmaz ama yine de gavur yapıyor. biz hala pırlanta kolyedeyiz.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.