ben olumsuz mesaj yolladım geçen evrene. illa birilerinin olumlu mesajını etkilemişimdir. canım sıkılıdıkça böyle ibnelikler yapıyorum evrene.
mesela geçen yine evrene mesaj yollarken yanlışlıkla paralel bir evrene yolladım mesajımı. sonra ne oldu bilmiyorum. sonuçta paralel evren. bir ara astral seyahat ile gidip bakmayı düşünüyorum. belki tamamen yerleşirim bile. bu evrende yaşamak zor olmaya başladı. yine de şüpheliyim. en azından evrenimi biliyorum. diğer evrenlerde içine ne koydukları belli değil.
başlığı yani doğal olarak konuyu açıp başka konular hakkında konuşmak istemek.
elektrik indüksiyonundan konuşmak isterdim ama o konu da ben de çok bilgili değilim. yine kaldık şişko kadınlara.
herşeyin başı sağlık. sağlık olarak bir problemi yoksa şişko kadınların benim için de bir problem olmaz. yani varolma nedenleriyle ilgilenmem. bu şişko erkekler içinde aynı.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.