beni evlilikten soğutan bir neden. kafasına göre gece gezmelerine gidecekmiş, mini etek giyecekmiş, arkadaşlarıyla sosyal medyadan saat fark etmeksizin yazışacakmış falan filan. eee oldu olacak git bir de berkecanla taylanla beraber bir gece istediğin yerde kal. hayır bir de bunu savunan ve gayet normal bir şey diyen erkekler var. lan ne ara bu kadar gavat oldu bu insanlar anlamıyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"evlenilecek kızın özgürlüğüne düşkün olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim