pandemi hatırası, favipiravir etken maddeli ilaç. millete leblebi gibi içirdiler. bir umuttu kendisi insanlar için. fısıltı gazetesi ile öyle bir yayıldı ki, nedir ne değildir hiçbir fikrim yok. bir halt içmedim ben.
devamını gör...
#3404775 @slife5r
bu ilacı yanlış anımsamıyorsam mustafa nevzat ilaç fabrikası üretiyordu. istanbul üniversitesi enfeksiyon hastalıkları bölümünden profesör serap şimşek yavuz da hararetle bu ilacı övüyordu. kendisine masumane(!) ilacın covid 19 virüsüne karşı etkili olduğuna dair klinik çalışma, pubmed'de yayınlanmış makale olup olmadığını sordum. "kem ve küm" şeklinde yanıtladı.
gebereceğiz korkusundan hapşıranlar dahil insanlar, günde 8 tane hesabıyla yutuyordu favipiravir haplarını.
sonra yahudi terör örgütünden doktorlar favipiravirin covide karşı hiçbir etkisi olmadığını gösterir bir makale yayınladılar.
serap hanım da ilacı bırakın etkisi yok dedi.
kendisine "bu ilacı leblebi gibi yedirdiğiniz insanlardan özür dileyip istifa edecek misiniz" diye soru sordum. tahmin edeceğiniz üzere ne bana, ne başkalarına cevap vermedi.
bu arada ilaç depolarındaki stoklar tükenmişti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim