1.
fenerbahce’yi koruyup kollamak icin kurulmus kirli yapidir. her mac tikir tikir isler ama her sene biz bu carkin icine eder, birakiriz.
ıcardi caktiii, gomuk ercan yine yamuldu.
ıcardi caktiii, gomuk ercan yine yamuldu.
devamını gör...
2.
sözde bizi koruyup kollamak için kurulmuş kirli bir yapıymış. geçmişe dönersek hiçbir takım temiz çıkmaz arkadaşlar. buna 4 büyüklerin hepsi dahil.
devamını gör...
3.
hayirli olsun fenerasyonun merkez hakem baskani lale orta, hayirl isler. tabii ekran goruntusu iyi ki almisiz 40 dk once sildi twitter hesabini, ya zaten fenerbahcenin tartismali pozisyonlari ile ilgili yorumlarini acip izleyin fanatik fenerli oldugunu goruceksiniz. kolay gelsin ali koc, seni de takimini da kurabiye gibi yicez yali bebesi.

devamını gör...
4.
umraniye macinin ilk golunde devreye girmistir, mac icinde ataklarimizi kesmistir, lakin anlayamadiklari bir konu var rakipleri gassaray, adamin camina koyar gerekirse duvarini boyar sari kirmizi. gomukkkkcan optum, islanmistin maci izlerken git icardi kurulasin.
devamını gör...