vizyona girdiği ilk gün end game için sinemaya gittiğimde seanstan çıktıktan sonra şahit olduğum olay. 15-16 yaşında bir arkadaş aynı film için bir sonraki seansa bilet alan insanlara "iron man ve black widow ölüyor, captain america thor'un çekicini kaldırıyor" diye bağırmıştı. sonra merdivenden aşağı koştu. arkasından 7-8 kişi koşuyordu. ne oldu bilemiyorum ama umarım dayak yemiştir.
devamını gör...
süper bir hareket.

nasıl olur da daha önce aklıma gelmez.. ilk fırsatta yapacağım. eğer başıma bir şey gelirse sözlük hesabımı 3 yaşındaki yeğenime tapuluyorum..
devamını gör...
bunu yapmayın arkadaşlar, ciddiye alınacak bir konu.
ben game of thrones dizisinde çok spoiler yemiştim ama bane
gayet heyecan ve keyifle izledim. 3 kere daha bitirdim hatta.
avengers falan hep spoiler yedik zaten izleniyor yine de.
önemli olan görsel şov... duyu şöleni.. orgazmik şeyler bunlar.
devamını gör...
şerefsizliktir. p*çliktir.

spoiler verenlerden nefret ederim.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bu çağda bilet sırası bekliyorsan ve romantik mi gelenekçi mi desem bilemedim ama uyum sağlayamıyorsan/reddediyorsan, sana bir şeyler söyleyen birini dinliyorsan veeee üzerine bir de spoiler yiyorsan lütfen beni bul demek istediğim insan.
ben de hala bilet alıyorum çünkü iflah olmaz bir anı istifçisiyim. ama sıradan da almıyorum be. çünkü salonda ortayı kapmak gibi gereksiz takıntılarım var.
saflığına kurban.
kurban suçladım. özr dlrm.
(bkz: victim blaming)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"filmden çıkıp bilet sırasında bekleyenlere spoiler vermek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim