erkeğin doğru bir yürüyüş gerçekleştiremediğini gösterir. bir kadınla flört ederken bile kendisinden iğrendirebilen çok az insan vardır dünyada *. flört bir yürüyüşün en masum evresi olduğu için, erkek ne yaparsa yapsın, kadınlar irite olmaz. çünkü flört, olası ilişkinin mihenk taşıdır. bu noktada kızı kaptırmak, kaleci yokken kullanılan penaltıyı taca atmak gibidir.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
balık mı bu kardeşim, sanki oltayı atıyor da misinası dengesizleşip balığı kaçırıyor gibi anlatmışsınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"flört esnasında kızın aniden kaçması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim