kusura bakmayın hanımlar ama biraz şey gibi oluyor. çok tuhaf ve komik geliyor bana konuşmaları.

hadi konuşmaları neyse de lan sevgilin gaza gelip hört diye kıtlasa o dudağı napacan? zaten her yerinize botox, götox yapa yapa hepiniz birbirinize benzediniz bari konuşmanız düzgün olsun. 333 de bakim.
devamını gör...
gereksiz fazla botoks'un oluşturduğu içler acısı durumdur. isteseler de, normal hareket edemezler. enjekte edilen dolgunun hasar alması korkusuyla şekilden şekile giriyorlar. bilhassa, karşılarında yemek yemek gerçekten zor bir süreç haline geliyor. yemek yerken dahi, dudaklarını olması gerektiği gibi kontrol edemiyorlar. çok garip ve gerçekten hoş olmayan görüntüler ortaya çıkıyor. estetik müdahale böyle bir şey değildir. sizi gülünç duruma düşüren ve yapaylığı dümdüz bağıran hiç bir şeyi kendinize yaptırmayın. ben baktığımda dudaklardaki enjeksiyon yerlerine kadar görüyorum. bu kadar düzenli yapay madde enjeksiyonu ne kadar sağlıklıdır ayrıca da tartışmak gerekir.
devamını gör...
beden algı bozukluğuyla ilgili bir sıkıntıları var. yeterince dolgun değil, şişirmeliyim, dudağım çok sönük, bir doz daha sıktırtayım. diye diye maymun g.tü dudaklı oluyorlar yazık.
devamını gör...
ben şahsen kendim gayet de beğeniyorum başlıktaki kadını. foklari zaten ayrı bir severim. sevimli hayvanlar. kadında ses bütünlüğü oluşturuyor. değişik bir aura katıyor. güzel yani. gomemem kusura bakmayın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"fok balığı gibi konuşan silikon dudaklı kadınlar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim