isa'nın bedeninin ve kanının şöleni

bugün jesus christus’un arta kalan, şuan ruhunun bir kısmının bizimle olduğuna inanan hristiyanların bayramı. anma günü, festival, kutlama da diyebiliriz. açık havada yürüyüşler veya klisede merasimler halinde kutlanır. böyle günlerde tüm okullar, iş yerleri vb başka yerler kapalıdır. bir günlük tatil. nasıl ki ateistler “utanmadan” ramazan bayramı kutluyorsa* ben de bir agnostik olarak bugün bu olay sayesinde evdeyim diye mutluyum.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim