burçlar ne kadar iyidir, ne kadar iyi değildir bilgisi gelsin.
bende sağladı. sağlamayam sallamasın.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yay burcu erkekleri öğretmeyi çok severlermiş, bacakları uzun olurmuş, içmeyi çok severlermiş, kapalı yerdde çok kalamazlarmış,
devamını gör...
burçların gerçek olmadığı taa 70'lerde bilimsel olarak kanıtlanmıştır. astroloji en fazla bir hobidir. bilimkurgu gibi. bakınız enteresan bilgi.

en.wikipedia.org/wiki/Astro...
devamını gör...
hepsi saçmalıktan ibaret itabar edenleri genelde hangi burç olduğunuzu sorar sonra da evet kesinlikle burcunun insanısın der.
devamını gör...
kale ve hisarların özellikle köşe kısımlarında bulunan en güçlü ve dışa çıkıntılı yapılardır. düşmana saldırıyı en kolay ve avantajlı şekilde gerçekleştirerek savunmayı güçlendirmeye yarar.
devamını gör...
ay eleştireceğinize oğlakla ilgili bilgi yazsanız ne güzel olurdu

editing: ben oğlak değilmişim öyle dediler
devamını gör...
insanları tanımak ve tanımlamak için son derece yetersiz ve kısıtlayıcı olmaları. dolayısıyla sağlayan ve sağlamayan bir bilgilendirme yapabilmenin mümkün olmaması.
devamını gör...
burç yok astroloji yalan.
ulan bir de başağa bakire vasfı yüklemişler, güya velev ki burç var ve ben başak burcuyum. ben bakirsem siz meryem anasınız lan.
hayatını seks ile harmanlamış bir insanım ben. yaşam felsefem.
devamını gör...
akrep burcu erkeği canavardır. kaç ondan. saklan.
devamını gör...
hemen hemen tüm burçların kadın ve erkekleri hakkında bilgileri ilgili başlıkta bıraktım, oradan okuyabilirsiniz.
devamını gör...
burçlara inanmak anlamsız. eski zamanın takvimi gibi bir şey. bir de virgo’ya başak diyoruz. baya baya bakire demek aslında.
devamını gör...
kova burcuyum ve ne hikmetse her burcun özelliğini taşıyorum.
devamını gör...
amacı doğrultusunda kullanılmayan başlık. bilgi dışında (bilgi de var ama ehh işte.) kişisel duygular aktarılmış ilginç.

benim bilgim bkz.
astrolojiyle uğraşan, ilgilenen, seven vsvs hiçbir insan 'burcunuz ne?' diye sormaz.

doğum yeri, tarihi ve saatini sorar. gerçi hoş onu da sormaz çünkü astroloji böyle bir şey değildir. o kadar ayağa düşmemiştir.

#1296027 söylemem gereken şeyleri çok net söylemiş olan yazar arkadaşıma teşekkür ederim.
devamını gör...
istanbulun denize yakın burçları, karaya yakın burçlarından daha zayıftır.
devamını gör...
burçlar bir insan hakkında aşağı yukarı bilgi verir. hele bir de yukselen burç biliniyorsa karşıdaki kişinin %80 i çözülür. zaaflarına oynanır. etkilemesi kolay olur. burç basit ama etkili bir silahtır.*
devamını gör...
ben kısmen inanıyorum
düşüncem şu kii;
günlük hava durumları dahi insanların karakterini veya ruh halini etkiliyor. yağmurlu ya da güneşli hava da ki ruh hallerimiz bile farklı. misal mevsimler de insanların karakterlerinde önemli bir yere sahip. daha sıcak yerlerdeki insanlarin miskin olması, soğuk yerlerde ki insanların daha hızlı hareket etmesi gibi..
bu tarz gözle görülebilir durumları tespit edebiliyoruz. bunun aksine göremediğimiz bir çok durum gerçekleşiyor gökyüzünde bu hareketlere göre de bir insanın burcunun olması ve belli sınırlar ve özelliklere dahil olabilme ihtimali imkansız gelmiyor. yani sen yengeçsin duygusal olmak zorundasın gibi değilde daha esnek bi sistemde kabul edilebilir. doğum haritası ile daha çok kişiselleştirilebilir. doğduğun andaki gökyüzünde gerçekleşen hareketlerin yorumlanması vs. bilemiyorum altan mantıklı geliyor... ben böyle bi zemine oturmuştum.. hatta zengin olunca ilk isim ünlülerin astrologuna gidip bana bi bakıver demek
devamını gör...
eskiden takmazdım burçları fakat kadınlarla içli dışlı olunca beni de sardı. bilgi olarak yükselen çok etkiliyormuş. *
devamını gör...
gereksiz bir uğraş olduğunu düşündüğüm konudur kendisi. kendi kendine hem kendini hem de karşındakini karşındaki insandan öğren. hem muhabbettiniz artar hem de merakınız olur karşınızdaki insana karşı. ne bu kolay yoldan insanları etiketleme merakı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"geceye burçlarla ilgili bir bilgi bırak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim