drama / gerilim / suç / gizem
7 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

orijinal adı ile true crime.

true crime adında başlık var ama filmle alakası yok aman diyeyim oraya taşımayın başlığı.

1999 yapımı gerilim/gizem türündeki filmin yönetmenliğini ise clint eastwood yapmıştır.

clint eastwood filmi olduğunu son sahnede her zamanki sigara içmesinden anladım. adam bir yerden tanıdık geliyor dedim sürekli film boyunca ve son sahnede çözebildim anca.

film yanlış zamanda yanlış yerde olma üzerine ama tabii işleniş çok farklı. siyahi bir adam markete girer ve market soyulup kasiyer vurulur. adam kasiyere yardım edeyim derken biri gelip onu görür siyahi adam kadın öldüğü için korkup kaçmaya başlar, yakalanıp hapse atılınca da suçsuzluğunu ispatlaması oldukça zor olur.

zaten filmin sonunda idama kadarda gidiyor.
bana biraz yeşil yol filmini andırdı. her ne kadar yeşil ile benzeyen bir çok film görsem de herkes kendince bir şeyler katmış filmlerine tabii. mesela ülkemizde de yayınlanan 7. koğuştaki mucize filmi benziyor ama kendince farklılık koymuşlar, o da başka yerden uyarlama zaten de konu o değil.

film birazda ön yargılarımızdan dem vurmuyor değil. her ne kadar adamın kaçması saçma gelse de onun yerinde olsak biz ne yaparız diye düşünmek gerekir ki sonuç çoğunlukla aynı olacaktır. çok eski olmasına rağmen izlenir bir film diyebilirim. iyi seyirler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"gerçek suç" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim