27 mayıs 2025’te getir’den sipariş verdim. adres uyuşmazlığı gerekçesiyle siparişim iptal edildi ancak param iade edilmedi. fatura da tarafıma iletilmedi. aynı adrese daha önce defalarca sorunsuz teslimat yapıldı. konuyla ilgili şikayet ve hakem heyeti başvurusu yaptım ama henüz olumlu bir dönüş alamadım. benzer durumu yaşayan birçok kişi olduğunu gördüm. tüketici hakları açısından sürecin takipçisi olacağım.
konuyu x platformuna da taşıdımburadan
devamını gör...
günde 39274367 kere yaşanan bir olayın başlığı. yazar haklıdır, ancak gerçekten kimsenin umrunda değil. yemeksepeti de aynı hikaye. başlıklık bir olay değil. "oooooh anasını satayım bu ne?!!?!" olayı hiç değil.
devamını gör...
sizi de bilgilendirmek adına şunu da yazayım. x hesabı üzerinden açtıkları destek hesabı da tamamen gösteriş amaçlı destek olduğu yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"getir yemek sipariş iptali" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim