hiçbir şekilde anlam veremediğim durumdur. mesele tasarruf etmek, çevreyi korumaksa devlet neden böyle bir teşvik kampanyası düzenlemiyor? en azından vergi muafiyeti, o da olmadı vergi indirimi getirilebilir. "sıfır atık projesi" kapsamında bizlere kağıt, plastik ve pil toplatan o güzel akıl böyle önemli bir adımı niçin atmıyor?
devamını gör...
enerji devleriyle yapılan anlaşmalar ne olacak ? dediğim durum.
adam sana kendi ülkende pancar pamuk ektirmiyor, dışarıdan alacaksın diyor.
söz konusu enerji, petrol olunca işin vahametini siz düşünün artık.
devamını gör...
petrol şirketleri, dünyanın en büyük kartelleridir. bu teşviki hiç bir ülkeye yaptırmazlar. kesiveririm fişini derler ve susarsınız. size ilginç bir bilgi, ilk arabalar elektrikli olarak üretildi evet yanlış duymadınız 1800 lerde üretilen ilk arabalar elektrikle çalışıyordu, petrol bulunduktan sonra bir anda o arabalar ve planları, projeleri, yapım merkezleri, bir anda yok oldu. bir yerde okumuştum, abd hepsini toplatıp imha etmiş elektrikli araba ile ilgili bilgileri.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"güneş enerjisi ve elektrikli araçları devletin desteklememesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim