güzel ve konuşmak isteyen bir kıza, peşinen, benim sohbetim seni açmaz, benim sohbetim sıkıcıdır, ilerlemez. zamanına yazık olur. diyen, ezikliğinin ve yeteneksizliğinin farkında olan gariban ve mahcup olsa da dürüst olan ezik erkektir.

keşke herkes kendini bu kadar iyi tanısa güzel memleketimde.
devamını gör...
dürüst kimse. böyle değil de benim sohbetim sana fazla deseydim keşke çok insana. yüzlerine söylemek isterdim. evet benim muhabbetim ilgi alanlarım size fazla ulan diye demek isterdim. en azından bazı meseleler erkenden kapanır ilerideki tatsızlıklara sebep vermezdi. bir eski sevgili klişesi vardır ya sen daha iyilerine layıksın diye. ben bu sorunun evet doğru diye yanıtlanması gerektiğini düşünüyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"güzel kıza benim sohbetimden hoşlanmazsın diyen ezik erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim