bunu çok sık yapıyorum. televizyondaki sunucu beni duymuyor ama ben içimi dökmüş oluyorum. bazen yorumcularla da hararetli bir şekilde tartışıyorum.
devamını gör...
televizyonla konuşmak özelliği sanırım belli bir yaşı geçince otomatik olarak yükleniyor. ben uzun süredir haber izlemiyorum aslında. ancak zap yaparken denk gelip maruz kaldıklarıma da laf yetiştirdiğim oluyor. haberi kınıyorum bazen, bazen insanlara öfkeleniyor küfrettiğim oluyor. sunucular benim gözlemlediğim üzere artık eskiler gibi yorum pek yapmıyor, politik duruşunu eğer yandaş değilse çok açık etmiyor. ama siyasi yorum veya yalakalık varsa onlara da söylendiğim oluyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"haber izlerken sunucuya yanlış anlatıyorsun demek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim