kendinde bu yönde bir eğilim olduğunu düşünen erkektir. insanın bir hanımı yokken bile içinde hanımcı olma aşkı duyması hanımcı olabileceğinin en açık işareti olabilir diye düşünmekteyim. yani bir erkek hanımcı olmaya elverişlidir ya da değildir. ben bu konuyu böyle değerlendiriyorum.

hanımı göklere çıkararak sevmeliyiz. hanımperestlik ile hanımcılık bence birbirini besleyen, destekleyen şeylerdir. ikisi de lazım bence.
devamını gör...
derdi aile kurmak değil, hep beraber aile olmak olan erkektir. önce koca sonra baba olması gerektiğini bilen erkektir. happy wife happy life sonuçta.
devamını gör...
kendinizi fazla kaptırmayın yeter.
devamını gör...
sıktı artık evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hanımcı olmakla ilgili hayaller kuran erkek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim