populer bir tiyatro oyunu olan ve istanbul da dahil bir cok sehirde oynanan oyun* (bkz: karahindiba), hatay valiligince "bu kez" uygun gorulmemis.
tek kisilik bir oyun olan karahindiba'nin aktoru sertac demir oyunda gecen "testis" kelimesi yuzunden iptal edildigini soylemis.

oyuncusun ve her sey tamam. hazirsin. sahneye cikacaksin. oyuna bir kac saat kala sana haber geliyor oyun uygun gorulmemis, iptal edilmis. saka misiniz?

ayrica butun bu mafya filmleri ve icindeki s2s s*kus tum turkiye tarafindan gunde bilmem kac kez rtuk yonetimindeki televizyonlardan izlenirken sen kalk ulkenin populer bir tiyatro oyununu uygun gormedigin icin yasakla.
muhtemelen sadece testis kelimesinden degil, oyunun iceriginde size dokunan tam olarak nedir onu aciklayin....


buradan
devamını gör...
o oyuna gidenler 18 yaşından büyükse ne gibi bir sorun var anlayamadığımdır. bağnaz hastalıklı beyinler yüzünden insanlar sanat yapmaktan korkar oldu. testisten bahanelerle insanların sanatına engel olanlar, utanmalısınız.
devamını gör...
testis kelimesi yüzünden? yanlış mı okudum?
wtf.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hatay'da müstehcen diye iptal edilen tiyatro oyunu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim