kaynak
istanbul esenyurt'ta yaşayan suriyeli 34 sığınmacı otobüsle memleketlerine gönderilmiş. bir sığınmacı, türkiye’deki hayat pahalılığı nedeniyle ülkesine dönmek istediğini dile getirerek "her şey pahalı, geçinemiyoruz burada, bu yüzden gidiyoruz” demiş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
biz kaçamıyosss siz var dönmej ama bizin anamızı bellemeekk şimdi siz kaçmak biz bu ülkeyi nasıl toparlamak
anasının nikahıııı olmaaajkl artıkkk
devamını gör...
normal ailedir bunlar kesin. it kopuk bir yere gitmez.
devamını gör...
güle güle.
yine beklemeyiz.
devamını gör...
asıl amaç aslında gerçek türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına bakın ülke çok pahalı, siz ne duruyorsunuz türkiye'de, siz de çıktırın gidin diye algı oluşturup daha fazla mülteciyi doldurmak mıdır dersiniz?
devamını gör...
işler iyice utanç dolu durumlara doğru gidiyor. ister misin suriye ekonomisi düzelsin bizimkinden iyi olsun da türkiye'den suriye'ye göç olsun. önümüzdeki 10 sene hiç de imkansız değil bu. adamların en azından satacak petrolleri var. savaş bitse düzgün bir hükümet kurulup düzen otursa maks 25 yıl içinde bizden çok ileri giderler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayat pahalılığı nedeniyle ülkesine dönen 34 suriyeli" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim