çok tehlikeli bir cümle bu.

ne için söylendiğine dikkat edin, bu cümle insana herşeyi yaptırabilir.
devamını gör...
kopacak -kategori 5- kasırga öncesi söylenen söz.
devamını gör...
ikinciye gelmek isteyeceği bir hayatı yaşamayıp, aslında yine gelse aynı hayatı yaşamayı tercih edecek kadar mutlu mesutmuş gibi yaparak insanları manipüle etmeye çalışan kişi söylemidir.

zamanında çok manipüle ettim, kendimden biliyorum…

hayat sanıldığı kadar anlamlı bir şey değil. onu anlamlı kılmak elimizde elbet. ama anlamlı kıldınız diye hayat anlamlıdır diye bir şey de yok. herkes kendi hayatından anladığını yaşıyor. buna da yaşamak diyoruz işte…
devamını gör...
tehlikeli bir motto, insana çok acayip şeyler yaptırabilir, sadece profesyoneller tarafından kullanılmalıdır.
devamını gör...
aklımda şöyle bir teori var.
tamam bu hayata bir kere geliyoruz doğru ama ya öldükten sonra bilmediğimiz başka alemdeki hayatlara geçiyorsak. mesela ben ölünce cinler alemine geçiş yapıcam belki cin olucam, orada ölünce hayvan olucam, orada ölünce bitki olucam, orada ölünce melek olucam, orada ölünce uzayda bilmediğimiz daha nice varlıktan yada bilmediğimiz bir alemden bir şey olucam ve böyle bir döngü içinde ruhum dolaşacak. 180 bin alem var deniliyor ya bence insan öldükçe bir sonraki aleme geçiyor. insanlık 180 bin alemin kaçıncısı bilemiyoruz. ama ruh denen şey bence alemlerde aleme akan bir şey.
devamını gör...
(bkz: işte her şey böyle başladı)
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayata bir kere geliyorsun cümlesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim