hayatı easy modda yaşayan bir tiptir. ne açık ekmeği bilir ne çamanı, çemen desek belki duymuştur.

küçükken top oynarken belki ekmeğe salça sürüp yemiş olabilir lakin ne açık ekmek somundur, ne de salça çaman.
devamını gör...
rezidansta büyüyen nesil gelecek dertler bitecek
devamını gör...
çok başarılı bir başlık olmuş, bayıldım. bu kimmiş ya, aaa (bkz: benmişim) ama rezidans bebesi değil sadece, site bebeleri de böyle oluyor sevgili yazar.*
devamını gör...
valla ne sitede ne rezidansta büyüdüm ama açık ekmek ne onu bilmiyorum, internete yazdım pide görselleri çıktı. pideyi niye açık ekmek diyoruz, neyse çaman ne diye baktık, oda benim bildiğim çemen miş. çemen sürülmüş ekmek severim, pidede güzel olur. yani başta anlamadım ama aslında yaptığım bir şeymiş .
devamını gör...
insanın gülü de zarar verir mi böylesi..

açık ekmek ne acaba ya? dilim olarak mı yoksa el açması yufka mantığıyla mı kullanılmış * çaman ne çemen mi * çaldırmak da bandırmak anlamında galiba söylenmiş ya da söylenmiş mi allahım kurtar beni bu sınav çok ağır bana. *
devamını gör...
lan yapma bu başlık hortlatılır mı.

her gün sevişiyor olmasan şimdi gömerdim 1 kilo çemen...
devamını gör...
çamanın ne olduğunu bilsem çaldıracağım da bilmiyorum işte. onun yerine kabul edilirse ben peynir ve çayla eşlik etmek isterim.*
devamını gör...
çemen çok yedim rahmetli anam bazlama yapardı ona sürer yedirirdi. rezidans deyince de ilk olarak aklıma beton yapılar değil çamaşır makinamızın patates olan rezidansları geldi.

yani o bebe ben değilim bu arada çemenin o acı tadıyla çayın buluştuğu an muazzamdır yani benim damak tadıma göre başkasını bilmem.
devamını gör...
sokak kedilerinin bile gece belirli bir saatten sonra insanların götünü kesmek için sıraya girdiği bir mahallede büyüdüm fakat ne açık ekmek diye bir şey duydum ne de çaman çaldırmak. açık yara ve cüzdan çaldırmak gibi şeylerle ilgilendik biz hep. bizim mahallenin ihtisas konuları ekseriyetle bunlardı.

mesela şimdi düşünüyorum da, namlı oto teybi hırsızı pioneer mustafa abimize çaman çaldırmak falan desek, muhtemelen "gay gay konuşmayın ulan" deyip tokadı indirirdi yüzümüze. duygusal bir insandı pioneer mustafa. mahallenin gençlerine böyle sözleri konduramazdı.

mayıs ayında kaldırım kenarlarında açan karahindibalar gibi bir bir aklıma dizildi hatıralar. ağlattınız beni be. gideyim de rakı içeyim.
devamını gör...
(bkz: hadi çaman)
devamını gör...
#3607013
çemen otu diye bir şeyden yapılıyor.
işte bu.
çaman yazmışlar ama çemen o.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
aydemir akbaş ve kazım kartal abilerin ekürisi olan bir 'hadi çaman' olsa gerek

bunlar don üstünden iş çıkarabildikleri için öne çıkmış türk büyükleridir
devamını gör...
allah'ını seven yemesin. hele de yazın geldiği bu sicakygünlerde insan insana bu zulmü yapmaz.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hayatında hiç açık ekmeğe çaman çaldırıp yemeyen rezidans bebesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim