hdp eş genel başkanı mithat sancar, abdullah öcalan üzerinden yürütülen tartışmalarla ilgili "hdp, akp'ye kanmaz; psikolojik harp söylentileri bunlar" dedi.


her seçim döneminde öcalan'la ilgili tartışmalarda hep oldu.sanki hdp seçim yaklaşınca akp'ye yaklaşacak gibi... son 7 yıldır akp'nin uygulamalar ortada. akp hdp'ye yanaşacak, hdp de kanacak ve onun istediği tavrı alacak, bu psiklojik harp yöntemi temelden yanlıştır. bunun bilerek yapıldığının farkındayız.
iktidarın yeni bir çözüm süreci başlatacağını ihtimalini görmüyoruz. muhalefetin de kürt sorununun çözümü konusunda ne önerdiği net değil.

buradan
devamını gör...
şırnak çoktan kandıysa, hdp de kanmış demektir. şırnak 2019 yerel seçim sonuçları.
devamını gör...
ben de iddia ediyorum akp mhp ittifakı bozulacak ve akp hdp ile birlikte seçime gidecek. bu da burada dursun.
devamını gör...
inşallah dediğim fakat gerçekleşmezse şaşmayacağım öngörü zira ikisi de terör örgütü destekli partilerin uyuşmasından doğal bir şey olamaz zaten.
devamını gör...
hdp, akp, chp ,iyi parti, saadet, demokrat parti, deva, gelecek partisi... tüm bu natocu amerikancı ab'ci partiler birleşse, gerçek yüzleri ortaya iyice çıksa ne güzel olur. ve bu ülkenin milli insanları, ittihat ve terakki ruhu taşıyanlar, kuva-yi milliye ruhu taşıyanlar birleşse ne güzel olur... siz bir taraf biz bir taraf...
devamını gör...
zamanında nasıl kandı eğer bu kanma oluyorsa. eline şeker verilmiş çocuk gibi gezmediniz mi peşlerinde. gerçi doğru biriniz memleketi bölmeye diğeriniz de para gelsin de nasıl gelirse gelsin diyerek satmaya endekslisiniz. aynı yolun yolcusu olduğunuzdan el ele halay çekerek bu ülkeyi bu hale siz getirdiniz. şimdi boşa tatava yapmayın. yarın erdoğan birinizi saraya çağırsın, selocanı bırakıcam vaadini bıraksın avucunuza, yine meydanlarda megri de megri diye halay çekersiniz. muhalefette tam vaadde bulunmadı demek bu işte, açık kapı bırakıyorsunuz. barışınca taleplerimiz karşılandı, ikna edici plan programlar önerdiler diyerek kendinizi aklarsınız hükümete neden yanladığınız sorulunca. mis gibi örtersiniz üstünü.
akpye ne kadar güvenmiyorsam hdpye ondan da fazla güvenmiyorum.
devamını gör...
hdp, orta doğu siyasetinin en ucuz örneklerini sergileyebilecek kadar ilkesiz ve onursuz bir partidir. hdp’lilerin 2010 referandumunda evet oyu vermesi.
işin ironik ve komik tarafı şeyh said, seyit rıza gibi gerici tipleri rol model olarak sunup, gebertildikleri günleri kutsayan bir partinin sözlükteki zibidi taraftarlarının sokak ve devrim gibi romantik cümleler kullanması.
devamını gör...
hdp tırnak atıp koparmayacağı yere tezgah atmaaaz. bunu demek istiyorsunuz hadi şimdi anlaşalım koçero.
devamını gör...
hdp ve pkk farklı olduğu için ben doğru olduğunu düşünüyorum. sonuçta devlet kanalına teröristi hdp çıkarıp oy istemedi. kim yaptıysa pkk onun çıkarına çalışıyor demektir.
devamını gör...
hdp kansa tabani kanmaz.

o is bos is gecin. bu soylentiler, konusmalar millet ittifakina zarar verir.
hdp uzerinden yurutulen her tartisma asil amaci millet ittifakina zarar vermektir.
devamını gör...
hdp; muhalefetin bile yan yana durmaktan çekindiği, halkın büyük bir kesiminin kin beslediği bir parti ama küçümsenemeyecek bir oy oranına sahip.iktidar olma şansının olmadığını hesaba katarsak gücünü verimli kullanmak için iktidar sahibi kesimlerden çıkarları doğrultusunda bir şeyler elde etmeye çalışabilir.ama her seçimden önce sürekli hdp'nin akp ile işbirliği yapacağı söylenmesine rağmen akp'ye yanaşanlar hep milliyetçi ve muhafazakar bilinen kesimler ve siyasetçiler oldu.
devamını gör...
sadece gülünecek iddiadır. zira biz biliyoruz ki ne zaman birilerine bir destek lazım olsa bunlar çatır çatır o desteği de sağlar, atar gider yapmış da görükür.
yani aslında ters manyel yaparken sözde karşı tarafın saflarını sıklaştırır. bunu okuyacağınız zaman yani aslında aydınlandığınız zaman suratlarınızdaki ifadeyi görebilmeyi çok ama gerçekten çok isterdim.
devamını gör...
#2047627 zaten çoğu şey aynı fikirdeler. şeyh said isyanı, tunceli isyanı, kürtçe'nin serbest bırakılması, kürtçe tv falan hepsinde aynı saftalar. siyasal islamcılar ile kürtçüler osmanlı'nın son dönemlerinden beri ittifak halindeler.
(bkz: teali islam cemiyeti) (bkz: kürt teali cemiyeti) )
devamını gör...
bu akape ve hdp kavga edermiş gibi görünsede, herkez biliyor ki bu hacivatla karagözün kavgasıdır, zira ikiside kan kardeştir, sadece osssssssmanlı cacııını kandırmak için sahneye çıktıklarında dövüşüyormuş gibi yaparlar, yoksa dünya alem bilir bunların ikisininde karı koca gibi olduğunu, birbirinden hiç ayrılamazlar yakında gerdeğe bile girer bunlar.
devamını gör...
bazı yorumlara bakıyorum ve gülüyorum. bir kere konu başlığı parti isimleri ters yazılmış yer değiştirmeli. birilerinin biryerlerinden uydurduğu anlamının ne idüğü belirsiz olduğu güdük bir başlık. bir kere bu ülkede kürt sorunu yoktur, pkk terörü sorunu vardır bu biline. hdp'nin pkk'nın siyasi uzantısı olduğunu bilmeyen bu ülkede azınlığın tükenmiş kazıntısıdır. ve de daha bugün 35 pkklı imha edilmiştir biline. neyin geyiği bu ?
devamını gör...
çözüm sürecini yaparız derse kanabilir. nitekim zamanında kanmıştı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hdp akp'ye kanmaz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim