çok dindarsın mesela zina haram . zaten kadar tatlı şey varsa dinde haram. gerçi zina denen şeyin tadı da gençliktedir moruklayınca tadı kalır mı bilinmez. neyse mevzu bu değil.

dinde cariye denen bir mevzu var mesela. bunlarla beraber olmak için nikah gerekmiyor. olay zina mevzusuna da girmiyor. bunları sıraya dizip alayına girişebilirsin dinen de sıkıntı yok diye biliyorum.

misal belarus'a gittin. uçaktan iner inmez "allahuekber eyy kafirler, zındıklar , allahsız kitapsızlar, müşrik köpekler alayınıza cihat ilan ediyorum" desen hepsi cariye olmaz mı? hepsi cariye olursa da havaalanından başlayıp islam diyarına dönene kadar cariyeleri kullanmak helal cima olmaz mı?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hepinize cihat ilan ediyorum deyip helal seks yapmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim