insanoğlu don misali her şeye zamanla alışır sözü aslında insanların uyum sürecini anlatır, insan doğası gereği bulunduğu şartlara hızlı uyum sağlar diye düşünüyordum ki son zamanlarda sözlük ve twitter sayesinde gördüğüm kadarıyla her şeyi sadece eleştirir olmuş.
siyaseti, coğrafyası, bilimi bir yana tanrıyı eleştiren insanlar olduğunu görüyorum bunların yazılarını uzun süre takip edince veya kendileriyle yüz yüze konuşulduğu zaman bu insanlarda genelde böyle bir farklıyım havası var.
hepsi marjinal, hepsi farklı.
devamını gör...
yazılarını, konuşmalarını, latince,yunanca veya ingilizce kelimeler ile süsler, anlaşılmaz olmaya çalışırlar.
yani siz bilmesi niz,ben bilirim havası, filozof felsefesi ile konuşurlar.
devamını gör...
eleştirel düşünce iyidir lakin her şeyi eleştirip kendisi hiçbir şey yapmayan, hiçbir şeyi beğenmeyip kendisi hiçbir şey yapmayan kronik mutsuzlardan olduysanız aman aman evlerden ırak:)) böyle arkadaşlarınız varda uzak durun. yaşam enerjinizi sömürür hayata küstürür.
devamını gör...
başlığı eleştirirsek içine gireceğimiz paradoksa sebep olacak havadır
devamını gör...
eleştirmek güzeldir ama her şeyi eleştirince farklıyım havası bomboş gereksiz bir havadır.

dikkat çekmek için bir şeylere kaka atan bir kesim vardır onların amacı eleştirmek değil b*k atmaktır.
devamını gör...
gereksiz, olmaması gereken bir havadır. eleştirmek güzel bir şeydir ancak bu havaya sahip olan tipler eleştiriyi yalnızca ''olumsuz'' olarak algılayan tiplerdir.
devamını gör...
ergen havasıdır o.farklı olmak böyle bişey değil.
devamını gör...
eleştirmek var eleştirmek var. eleştiri tabii ki güzel ve olması da gereken bir şeydir. yoksa bir süre sonra bitkiden farkımız kalmayabilir. fakat şimdi bazı insan formları var ki, onların yaptığı bence eleştiri bile değil, kıskançlık. her şeyi ama her şeyi kıskanmak. sonra da bir havalara giriyorlar. sen onların bu halini eleştirince de hüngür hüngür ağlıyorlar. bu tabii mecaz ama gözümde canlanan bu.
devamını gör...
eleştiren değil de eleştirilen insan farklıdır.
eleştiriyi oturduğunuz yerden yapabilirsiniz ama eleştirilen insanın somut bir eylemi vardır, adım atmış, bir iş geçekleştiemiştir ve karşılığında eleştiri gelmiştir.

rahat olun, eleştirilen bir insansanız doğru yoldasınız. bu nedenle eleştiren kişi olmaktan çok eleştirilen kişi farklıdır.

eleştirilen kişi olmaktan korkmayın. eleştirilen sorumluluk almıştır, eleştiren ise oturduğu yerden sallamaktadır.
devamını gör...
olgunlaşmasını tamamlayamamış, feleğin sillesini henüz yememişlerde görülen ukalalık hali.
devamını gör...
her şeyi eleştirmek artık çok sıradan.
bunun yerine öneride bulunmak , fikir alışverişinde bulunmak paha biçilemez !
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: marjinalim diye gezmek)
devamını gör...
beni kimse anlamıyo ya!!!

(bkz: ergenlik)
devamını gör...
sensiiin sensiiiin.
devamını gör...
çok harika aşırı üst düzey mükemmel bir olanak. siz de yapın yav. herkes yapıyor.
adam seneca'ya 10 üstünden 6 veriyor ya. müze geziyor gugıl'da 3 yıldız veriyor yorum yapıyor. * balıkçıya gidiyor, daha iyilerini yemiş 2 yıldız. düşük bütçeli vedat milor ya.

ya harika ya. bu internet instagram tivitır filan muhteşem şey. fularını tak, herkese 2 yıldız ver.
devamını gör...
yok canım yanılıyor olmalısınız.. her şeyi değil tabii, ama bir çok şeye eleştirel yaklaşan biri olarak olay mahallinden bildiriyorum. bırakın havayı, imajınız huysuz, aksiye çıkar. açıkça söylenemese de hafiften bir delilikle suçlanmaya soyunuyorsunuz. kolay değil yani.. ama, ya şöyle denirse, ya böyle olursa ödlekliğine göre, bi tık iyi sayılır mı.. tercih kişiden kişiye değişir..
düşündüğümü dürüstçe yazıp tartışma cesaretim de yoksa, sözlükte ne işim var ozaman diye avutuyorsun işte kendini.. tabii isteyen 'cool' takılıp, sanki herşeyin en alasını biliyormuş gizemi ile de davranabilir. bu formatın varlık nedeni bu zaten..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"her şeyi eleştirdiğinde gelen farklıyım havası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim