içinde debelendiğim his. galiba 20 lerin ikinci yarısıyla beraber 27 yaş bunalımı denen yere yaklaşıyoruz. ama harbiden sonumu göremiyorum.
devamını gör...
şu son günler bana da gelen his. yaşıtlarıma bakıyorum evleniyor çoğu, bazıları iş kovalıyor, bazıları kariyer yapıyor bende evde oturup muhteşem yüzyıl izleyip çay içiyorum. sabah kadar ağlayıp yedi sularında uykuya dalabiliyorum. beynim düşünmeyi bırakmıyor. o mu olur? bu mu olur? ihtimaller... ve bıkkınlık. evlensem belki bir çocuğum olur ne bileyim bir yuvam. benim evim derim, enerjimi onlara harcarim, iyi bir koca kişisi ile olmazlar olur belki. bazen diyorum kariyer yapmalıyım başka çarem yok. evlenip napacağım? hadi her şey daha kötü olursa. akışına bırakmaya çalışıyorum. başka çarem yok galiba.
devamını gör...
geldi de nasil geldi bir bakmak lazim yalayarak mi calisarak mi :/
devamını gör...
bu hissi yaşanların evde baksır ile dolaştığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. sırf yaz sıcağında işe giderken o lanet dar pantolonu giymemek için evde kalmadık mı zaten? herkes o pantolonu giydi ve ilerledi işte. biz ise evde baksırlıyız hala. bütün mesele bu.
devamını gör...
kendimizi kimseyle kıyaslamamamız gerektiğini hatırlatan başlık. herkesin ayakkabıları ve yolu farklıdır. herkes bambaşka tercihler ,koşullar ve zorluklarla savaşarak ilerler. o yüzden kıyas yapmak sağlıklı bir tutum değildir.
devamını gör...
mutluluk saçan sosyal platform ağlarının herkesi maslow piramidinin en tepesinde göstermesi sebepli ortaya çıkan sanrı.

hayatı boyunca ders çalışmış biri olarak halen daha bir yerlere gelebilmek için şu geçince rahatım, bu geçince, hayır hayır şu geçinc… ama o hiçbir yeri geçmeden nasıl oraya ulaştı… system error… şeklinde vuku bulan olaylara duyulan şaşkınlıkla yola devam ediyorum. zira şu zamanda bir yerlere gelebilme kavramını soyutluğuna akıl erdirmeye çalışırsak deliririz.

herkes köşesini kapmış iyi ama,
ben nasıl büyük adam olucam.
devamını gör...
abi yapmayın ya.
tam depresyon modum açık...
üf üf tükenmişlik sendromuna yakalandım zaten. açtığınız başlığa bakın
devamını gör...
küçükken öğlen uykusundan uyandıktan sonra evde kimseyi göremeyince yaşadığım ızdırap dolu hissin ta kendisiydi. büyüdüm. geçti. ama yine de insan uykusunda terk edilmemeli!*

edit: başlığı, herkes bir yerlere gitti ben kaldım hissi, şeklinde okuduğum için bir tık başlıktan uzak tanım yazmışım. olsun ama güzel oldu. silmiyorum.
devamını gör...
kıyasa girmek insanı yıpratır. millet naparsa yapsın her koyun kendi bacağından asılır.

senin yapman gereken,bir işte en iyisi olmaya çalişmak.sadece önüne bakmak.
devamını gör...
herkes mahlasını kapmış, iyi ama
ben nası' büyük yazar oluca'm?
bir tek yazarlığı bana çok gördü mod’lar.


geç kalmışlık duygusu başka olduğunuz yerde sayıyor olma hissi başka.

tin tin devam edeceksiniz, geç geldi desinler gelmedi demesinler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"herkes bir yerlere geldi ben kaldım hissi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim