şimdi bi herkes deyince büyük genelleme oldu ama neredeyse önüne gelen ya mühendis ya da avukat çıkıyor.
arkadaşım bu ülkede başka branşlarda var neden bu kadar vizyonsuz düşünüyorsunuz?

ülke tamamen memur, mühendis ve avukatlarla doldu.
devamını gör...
sıkıcıdır. ben bohem bir hayat yaşayan veya kağıt toplayan insanları daha çok severim mesela. zaten bu mühendisler değil de avukatlar da değil aslında, hıı hıı, toktorlar toktorlar, çok kibirli olurlar hiç hazzetmem. istisnalar kaideyi bozmazzz kuru yanında yaş telaş yapmaz hele bizim âlemin dili de tenha... durduramıyorum!
devamını gör...
öğrenim kalitesi yerlerde sürünüyor ve hala üniversite açılıyor ve en kötüsü de nedir biliyor musunuz?
tamamen toplum hayrına çalışması gereken “vakıflar” üniversite açıyor ve yedi ceddi kapitalistmiş gibi rakamlar konuşuluyor.
lan siz niye vakıfsınız o halde,kendi cebinizi doldurma vakfı mısınız?
tercih yapacaklara tavsiyem ara elaman denilen meslek erbabı olmaları,bugün bir kaynakçının aldığı maaşı çoğu mühendis alamıyor.
devamını gör...
benim içinde olmadığım grup ama her şeyin mühendisliğini açtıkları için bu durum normal geliyor. hukuk için de aynısı geçerli hukuk fakülteleri özel üniversitelerde çok artınca ulaşılabilirliği arttı. bazıları da sırf karizmatik diye hukuk okumaya gitti. gerçekten severek ve isteyerek okuyan insanlar için kötü bir durum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"herkesin mühendis ve avukat olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim