bir omur gecen agnostikligimden sonra sukurler olsun, dogru yolu buldum, hindu oldum.... memleketim hindi (turkey), dinim hindu... dogru yolu buldugum kelime benzerliginden bile belli.
sonuc olarak sizden inanmanizi beklemiyorum ama lutfen dinime saygi duyun, inek yemeyin.
he yok yerseniz, ben sizin dininize laf sokuncada sesinizi cikartmayin o zaman. ben en azindan sizinkini yemiyorum.
devamını gör...
ızdırabını anlıyorum muhterem dostum.

kih kih kih
devamını gör...
windu oldum, palpatine'in katledilmesini talep ediyorum. *
devamını gör...
pastafaryanizt oldum. makarnanın salçalısı, peynirlisi, tavuklusu, ton balıklısı fark etmeksizin yiyen kim olursa dinime saldırmış sayılacaktır, dinime göre katli vaciptir. şaka şaka biz müslüman mıyız katli vacip falan. ama gönül koyarım hee. özellikle italyanlar çok ayıp ediyor. noddle satışları da yasaklanmalı.
bu kurallara uyup saygı göstermeyen, inancına saygı beklemesin. kuyruğa kaynak yaparak dalıp en sıcak pidenizi alırım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hindu oldum ineklere saygı bekliyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim