tüik verilerine göre, 2009 yılından bu yana başlıkta belirtilen suçlarda yaklaşık 10 kat artış yaşanması.


türkiye istatistik kurumu'nun (tüik) verileri türkiye'deki suç oranlarıyla ilgili gerçeği ortaya çıkardı. tüik verilerine göre son 10 yılda türkiye'de cinayet suçu 6, cinsel suçlar 10, hırsızlık 7, uyuşturucu suçları ise 11 kat artış gösterdi.

tüik’in kasım 2020’de yayınladığı en güncel veri 2019'a ait. buna göre 2019’da ceza infaz kurumlarına 281 bin 605 kişi girdi. bu sayı 2009'da 74 bin 404 kişiydi.


kaynak: www.yenicaggazetesi.com.tr/...
devamını gör...
görünen köy kılavuz istemez dediğim patlama. şimdiden böyle ise sonumuzu düşünemiyorum.
devamını gör...
hayata dair umutlarımızı mahveden haberdir.
devamını gör...
hırsızlık= alışkanlık, işsizlik
uyuşturucu= alışkanlık, stres
cinsel suç= alışkanlık, maddi sıkıntı.
devamını gör...
bu tür suçlar medeniyet var olduğundan beri her zaman patlama halindeydi zaten ve var olmaya devam edecek.
devamını gör...
dindar nesil yetiştirme iddiası ile iktidar olanların yetiştirdiği nesilde bir sorun mu var.!
devamını gör...
şüphesiz ki türk polisinin son yıllarda artan çabaları sayesindedir.
yani türk polisi yakalıyor ki suç biliniyor.
yakalanmasalar suç bilinmez.
devamını gör...
halbuki alnı secdeye değenler iktidardayken nasıl olur. reis mesela kuran bile okuyor. yani bir de ateist sayısında ciddi bir artıştan bahsediyorlar. milletin nankörlüğü ve cahilliği diyorum. yok halkın önünde kötü örnek olan bir idareci de yok. hani suç işleyen oldu da cezasız mı kaldı sanki. *
devamını gör...
islamcı gelenekten gelen akp'liler, laik türkiye'yi darü'l-harb olarak gördükleri için bunlara göre, şeriat[darü'l-islam] kurulana dek her türlü pisliği yapmak caizdir. o yüzdendir ki dincilerin milli duyguları yoktur ve kendilerini seküler devlete ait hissetmezler. yüzkızartıcı suçlar, akp döneminde tavan yaptı. ak parti, siyasi bir parti değildir tam tersine siyasi parti görünümlü bir suç şebekesidir.
devamını gör...
allah korkusu kalmamış, cezalar da caydırıcı değil, olacağı buydu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hırsızlık uyuşturucu ve cinsel suçların patlama yapması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim