vurulmak pahasına kurmak istediğim dernek.
o ne samimiyetsiz diziydi be!
yer: ahanda burası.
devamını gör...
devamını gör...
bütün bölümlerini severek izledim fakat son sezonu yüzünden diziden nefret ettim.
devamını gör...
zamanında izleseydim belki güzel gelebilirdi. ama şimdi gelmiyor nedense.

ama bir dakika big bang teori ve sopranos u da zamanında izlememiştim çok sonra izledigimde güzel geldi.

sanırım bu ben olabilirim.
devamını gör...
sevmeyene lafım yok da, bazı insanlar sırf kendini bi kalıba sokmak için ya da işte buradayım ben de demek için hoşuna gitse bile bu güruha giriyor, yazık.
devamını gör...
(bkz: sebep)
devamını gör...
arkadaşlarımla birlikte izliyordum komik olmayan sahnelere onlar gülüyor diye ben de gülüyormuş gibi yapıyordum ve cidden başımı ağrıtıyordu.arkadaşlıkları son derece eğreti bence,sürekli ortamda bi iğneleme çabası var.kimse kimseyi sevemiyor gibi.barney’yi süper kahraman yapmışlar diziyi o göğüslüyor,friends’te herkes benim için eşit öneme sahip ama burada barney öne çıkıyor. oyuncuların gelir adaletsizliği tartışması da bunu gösteriyor. barney,ted ve robin arasındaki aşk üçgeninden de hep nefret ettim.
devamını gör...
how i met your mother’ı friends’den önce izledim. finalinden ve türkiyede abartılmasından dolayı zaten antipati besliyordum. fakat how i met your mother izlediğimde friends ile karşılaştırıp ölümüne hala himym’ı savunanlara çok şaşırdım friends izlemeye başladıktan sonra.

sit-com dizileri genel olaral olay değil karakter odaklıdır. yani diziyi izlemenizdeki bir diğer sebep -ya da dizinin izletebilmesindeki bir diğer sebep- karakterlerin sezon sezon gelişimini gözlemlemek, en son halini merak etmektir. ama himym’a baktığımızda ana karakterlerden biri olan robin’in kasıtlı yapılmamasına karşın büyük bir hater kitlesi var ki bunun nedenleri sadece finalle bağlı değil.

sanki lise, ortaokul arkadaşlarımızın gelecekte nasıl olduklarını merak eder gibi dizideki karakterleri izliyoruz ama barney karakterinin gerçekçi olmayan bir yolla değiştirildiğini görüyoruz.

ayrıca bir komedi dizisi ama o kadar çok ilişki draması görüyoruz ki ve güldürücülüğü az.

kendine özgü ve güzel olan şeyleri de çok fazla. mesela; bakarak birbiriyle konuşmaları, son sezonlardaki fantastik bölümler, önceki bölümde karşılaştığımız bir ögenin bölümler sonra tekrar karşımıza çıkması vs. bu gibi şeyler diziyi sevdiriyor.

olaylar üzerinde ne kadar duracağının bir ayarı da yok. mesela robin ve barney’in düğünü bir sezon anlatıldı anne ile ted yanlış hatırlamıyorsam 4-5 bölümde gösterildi. bir olayı da sürekli uzatıyorlar bunun sonucunda arka arkaya bi komedi dizinde dramatik bir sonla biten 3-4 bölüm oluyor.

türkiyede bu kadar abartılmasını ve birçok kişinin en sevdiği dizi olmasını anlamıyorum, netflix’e friends’den önce gelmesi nedenlerinden biri sanırsam
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"how i met your mother'ı sevmeyenler derneği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim