orjinali 1956 çıkışlı şarkı. sözler jay hawkins’e aitmiş. gel gelelim birçok kez coverlanmıştır. bu coverlardan en güzeli de bana göre brian reitzell & mark lanegan’a aittir. ayrıca şarkı sözleri az da olsa söyleyene göre değişiklik göstermiş.


i love you, i love you, i love you anyhow
and i don't care if you don't want me
im yours right now
i put a spell on you
because you're mine
devamını gör...
jeff beck ve joss stone iş birliği en iyi yorumdur.

devamını gör...
nina simone tarafından 1964 – 1965 yıllarında kaydedilen ocak 1965’te yayınlanan albümdür.
devamını gör...
jeff back'in muhteşem gitar soloları ve joss stone'un mükemmel sesi ve söyleyişi ile dinleyene huzur veren şarkıdır. her dinlediğimde bir daha hayran oluyor loop'a alıyorum.
devamını gör...
hawkins, şarkıyı depresyonda olduğu bir dönemde bir blues baladı olarak yazıp kaydediyor ama yayınlanmıyor.

bir sene sonra 1956'da, stüdyonun keyifli * bir anında yapılan homurtulu - iniltili kayıt yayınlanıyor, radyolardan yasaklanıyor ama bir milyonun üzerinde satıyor.

bir arkadaşının önerisi ile gösterisine pelerin, sis ve tabut ekleyerek çıkan bizim romatik, psikopata dönüşüp "rolling stones" dergisinin "the 500 greatest songs of all time" listesine 313 numardan direkt giriş yapıyor.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"i put a spell on you" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim