almış başını gitmiştir. kötü tümosan'lara 150-200 bin tl diyorlar.
devamını gör...
nerde eski masseyler dedirten piyasa
devamını gör...
135 lik masseylere (eli ayağı düzgün) 30-35 bin , 240 s lere 40-50 bin istiyorlar , fiat grubuna gelirsek 54c ler 50 binden başlıyor. 65-46 ,60-56 lar falan 60 binden başlamakta olup temizliğine göre fiyatlar değişmektedir , 8073 steyr traktörler yine temizliğine göre değişmekle birlikte 40-50 bin arası fiyatlar oynamaktadır ,
bunların sebebi yeni traktörlerin beygirinin 4 bin tl gibi uçuk fiyattan satılmasıdır.
devamını gör...
alacaksın temiz bir 480'lik türk fiat , keyfine bakacaksın.
devamını gör...
yalnızgezegenrusso 480 fiat tanımıyla beni geçmişe götürdün eyvallah
devamını gör...
sıfır traktör piyasasından daha yukarlarda gezinmektedir.sıfır aldığım traktörü ikinci ele yükseltmek için 40 dönüm buğday ekmem lazım.
devamını gör...
herzaman bu ülkenin tarımla tam bağımsız olabileceğini tarımla kalkınacağını muasır medeniyetler seviyesine tarımla çıkabileceğimizi düşündüm dillendirdim ve buna inandım. ve bu başlıkla birlikte umutlarım daha da arttı. eğer traktör fetişi yoksa gündelik araç olarak traktör almayı düşünmüyorlarsa bir tarım aleti olan traktör hakkında bilgisi olan yazarları görmek çok güzel. başlığı geyik zannedip girdim baktım ciddi ciddi adamlar traktörleri biliyor. heycanlandırdınız.
t: umut yeşerten başlık. tarımda kullanılan traktörlerin ikinci el satış fiyatlarını irdeleyen başlık.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ikinci el traktör piyasası" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim