eskişehir osmangazi üniversitesi hukuk fakültesi’nde açılan bir kişilik araştırma görevlisi kadrosuna, ön değerlendirmeyi geçerek sözlü sınava girme hakkı kazanan 10 kişi arasında sonuncu olup, sözlü mülakat aşamasında barajı geçemeyerek elenen diğer dokuz kişiyi geçerek seçilen, aynı üniversitenin rektör yardımcısı prof. dr. ali arslantaş’ın kızıdır.

sonra bunlar, doçent , profesör, rektör, dekan olarak kendileri gibi vasatların önünü açmaya devam edecekler, onurlu, zeki , çalışkan , namuslu gençler de iş aramayı sürdüreceklerdir.
bu isim burada dursun.
ne diyor adiloş bebesine ahmet arif : “ bunlar,
engerekler ve çıyanlardır,
bunlar,
aşımıza, ekmeğimize
göz koyanlardır,
tanı bunları,
tanı da büyü...
bu, namustur
künyemize kazınmış,
bu da sabır,
ağulardan süzülmüş.
sarıl bunlara
sarıl da büyü.”
www.cumhuriyet.com.tr/haber...
devamını gör...
(bkz: elif can yetim)
devamını gör...
şaşırmadım. kendisi (başlıktaki şahsın ebeveyni) hocam olurdu, bizzat tanırım. tıp fakültesinde dekanlık yaptığı dönemde yönetim kadrosuna ahbaplarını doldurmuş, öğrencilere kan kusturuyordu. hocalarımızın birçoğu durumun farkında olmasına rağmen etliye sütlüye karışmayalım modunda idi. ses çıkaran hocalarımız da vardı elbette, sonrasında angarya işlerin bu sebepten kendilerine fazla fazla yüklendiğini söylüyorlardı.
dekanlığı döneminde pandemi patlak verince ne sınavlara ne de derslere dair tek bir aksiyon almadı. dekanlık süresinin bitmesine 3 ay kala da istifa etti, öğrenciler açıklama beklerken. ardından dekanlıktaki hocalar da tek tek verdi istifasını, çekti gitti. seçilen yeni dekan hızla aksiyon almaya çalıştıysa da öğrenciler haklı olarak bu şekilde sıkıştırılmış, ani sınavları ve stajları reddettiler. zira sınavların 1 hafta arayla yapılması söz konusuydu. yeni dekan nispeten anlayışlı bir hoca olduğu için bir orta yol bulunmaya çalışıldı, sonuçta iki tarafın da biraz memnun olduğu bir sistemle kotarıldı.
tıp fakültesinde kendisini seven öğrenci bulamazsınız. sanıyorum eşi ile ilgili de benzer söylentiler dolaşıyordu okul içinde. kısacası şaşırmadım.

şunu söyleyebilirim, bu olay ne ilktir ne de tek. üniversite içinde herkesin bildiği çok fazla şey var aynı bu şekilde.

ekleme: ben pek etkilenmedim bu durumlardan ama çok sayıda meslektaşımın (öğrenci ve hoca) bedduasını aldığını biliyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilayda irem aslantaş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim