şöyle ki, perdenin arkasında ki gizli kurtarıcı olmayı tercih eden ya da kameralar önüne çıkmak yerine arkasında çalışıp, angarya gibi görülen kritik işleri tercih eden insandır.
o benim işte, nefret ediyorum insanlar arasında bir tanınırlılığım olmasından, medyatik gündemlerin içinde yer almakta en büyük korkum.
devamını gör...
parmakla gösterilmeyi istemeyen insan.ona göre bu gibi şeyler değerini belirlemez.
devamını gör...
saklamaya çalıştığı kusurlarının, yoğun ilgi/alaka karşısında ortaya çıkacağından çekiniyor olabilir.

bu insan yakın ilişki kurmakta ve romantik ilişkileri sürdürmekte başarısız olabilir.
kurduğunu düşündüğü ilişkilere de aşırı bağlılık, hatta bağımlılık gösterebilir.

kankam sen o kadar kusurlu biri değilsin, kusurlarını saklamaya çalışma. saklamaya çalıştığın şeyler insan olmanın bir gereği. önce kendinle, sonra insanlarla güzel ilişki kurman dileğiyle...
devamını gör...
çok net bir şekilde kafası çalışan insandır.

ilgi odağı olan insanın gizli düşmanları da olur üstelik bunun için bir sebep olmasa bile haset ipneler gizli gizli ona kurulurlar. en güzeli gözlerden uzak mütevazi bir yol tutmaktır, varsa bir cevheriniz sizi orada da bir bulan olur.
devamını gör...
bu durumda nasıl bir ilgi olduğu da önemli. tiktok ta ilgi odağı olmak ile oscar kazanmak aynı şey değil. kaliteli bir ilgi pek çok kişinin reddedemeyeceği bir şeydir. hal böyle olursa bile ilgiden, kuru kalabalıktan hoşlanmayanlar olabilir . nedenleri farklı da olabilir, utanıyor olabilir , kalabalık çekmek istemiyor olabilir ,
her şey olabilir arkadaşlar .*
devamını gör...
ilgi odağı olmayı sevmiyordur, bu kadar basit altında yatan bir sebep yoktur bazen. özgüvenlede ilgisi yoktur. kendimden örnek vereyim ilgi odağı olmayı sevmem ama dolu bir konferans salonunda sorusu olan var mı denildiğinde koca salonda kalkan 3-5 parmaktan birisi benimdir. insanlar ne düşünür algısı olsaydı burada çoğu kişiyi karşıma alan bazı siyasi başlık ve tanımları girmezdim. karakter meselesi yani, kimi insanlar sahne arkasında gözükmeyen yönetmen olmak isterler kimisi kameraman olmak ister kimisi oyuncu kimisi yardımcı oyuncu , oyuncuların kıyafetlerini ayarlayan çalışan, sponsor .... uzar gider.
devamını gör...
#attentionwhorelardavardır

ilgi odağı olmak kötü bi' şey değil. bazen sizi ekstra ekstra mutlu ederken bazense rezil kepaze eder. yerine göredir. ama genelde arası pek yoktur. dikkatli olmakta fayda vardır.
devamını gör...
(bkz: beni tanıdılar siz kaçın)
devamını gör...
travması vardır *
devamını gör...
fazla dikkat çekmenin başa bela olduğunu bilen insandır.
devamını gör...
bu benimdir. çoğunlukla ön koltuğun spot ışıkları altındaki parlaklığında kaçıp arka koltuğun rahatlığını tercih ediyorum. bu yüzdendir ki hayatımda da en önde yer alan ve atılan olmaktansa olayları arkadan kontrol eden olmayı tercih ediyorum. daha çok siyasetteki lider ve bürokrat arasındaki fark gibi. ülkeleri de liderler yönetiyor gibi gözükür aslında bürokratların kontrolündedir.
devamını gör...
mesela basit örnekle yerden kalemi alıyorken bakıııınnnn ben kalemi alıyorum aldım ben aldım ben ben başkası değil ben diye bağırmayan insandır.
devamını gör...
bu cool yapisıyla herkesi kendine hayran bırakır. içsel durumlar baș gösterir. çelișik kavramlar döngüsünde, zamanla silikleșen bir tezahür kendini gösterir. eskimenin çerçevesinde o etkileyici dönem sende nihayete yakınsar.
devamını gör...
sade bir hayat için sıradan biri olarak hayatına devam etmek istiyordur. kimsenin gözüne girmek, beğenilmek yada bahsedilmek istemiyordur. ne kadar az göz o kadar az söz.
devamını gör...
olan biteni uzaktan seyreden, ilgi odağı olmaya meraklı ucuz insanlardan olmayan insandır.
devamını gör...
korkaktır.
zirve, odak filan tutunması zor yerlerdir. sürekliliğini sağlamak güç iştir. düşüşü acı olur. hiç tırmanma, ortaya atlama. hem kenardan izlemek çok eğlenceli, gelsene!
devamını gör...
bu ilginin yalan olduğunun farkında olan insandır
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilgi odağı olmayı sevmeyen insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim