"senin gibi yakışıklı ve çekici erkek bu yaşa kadar bekar kalmış olamaz, mümkün değil" diyerek e-devlet açtırıp vukuatlı nüfus kayıt örneğine bakan kızdır. türk kızları yine cin gibi.
devamını gör...
gold diggerların şahıdır.
devamını gör...
ve bir ilk buluşma için bunu normal bulup gösteren yazar kardeşimiz.. ( kim o, ikinci buluşmada findex çıktısına hazırlıklı olmalı diyen ha..kim o..?)
devamını gör...
ali congun mu ne öyle bi komedyen var, komikte baya yani izlenir bi tip. onun bir hikayesinde geçiyordu bu durum. sözlükte de görmek güldürdü.

kimliklerden medeni hali kaldırınca devlet haliyle kadınlarda bi güvensizlik oluştu. kim evli, kim bekar, kim sahiden bekar bilemiyorlar. çok sürmez ama bunun ayırdına varabilmeleri ben diyim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilk buluşmada vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyen kız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim